Hehehe amd vs intel ima li ovome kraja...

Već i ptice na grani znaju da je intel bolji u single core-u isto tako se zna da u multitaskingu nema velikih razlika između fx-ova i i5 i i7..kada govorimo o prosječnom hr građaninu koji jedva sklapa kraj sa krajem naravno da će gledati kada kupuje komp da prođe što jeftinije a da ima dobar komp..u tom slučaju skoro pa sve stavke idu na stranu amd-a(samo da naglasim da nisam ničiji fan ) ako gledamo na ljude koji imaju novaca njima i nije bitno hoće li dati 1000 krznša više ili manje kada sklapaju komp..bitno će biti da tog trenutka imaju najskuplju pilu ..e sad druga strana je priče dali sa tom navodom pilom će se igrati zarađivati ili reklamirati samog sebe e ja imam pilu za kojom će većina sliniti..

i intel i amd imaju svojih mana i dobrih strana ne podržavam ni jedne ..samo gledam ono što od svog džepa mogu izdvojiti i dobiti najbolje što se može izvući u tom trenutku..sve to zaokvirimo još činjenicom što će prosječni kompjuteraš raditi na kompu ..što se tiče integrirane grafike amd je na tom polju daleko bolji od intela..o tome se ne treba posebno pričati jer se to isto tako već sve zna što se treba znati..nisam mogao a da malo ne trolam..na ovo silno pisanje amd vs intel...moja isprika moderatorima i adminima...