U nedostatku vijesti, malo ću se pozabaviti Ferrarijem.
Rade veliku rekonstrukciju. Kad je Mattiacci zamijenio Domenicallija u travnju ove godine, najavili su da je on privremeno rješenje. Po završetku sezone objavljeno je da je novi šef Maurizio Arrivabene. Inače, lice mi je bilo poznato i onda sam se sjetio da je on onaj tip koji je urlao kad je Massa prestigao Hamiltona na startu u Mađarskoj 2008.
Alonso je u McLarenu, a Vettel je već testirao F2012. Novi test vozač je Esteban Guttierez, koji je sa sobom doveo novo, veliko sponzorsko ime. Sponzor je grupacija teleoperatera (Telmex, Claro i Telcel). Carlos Slim je utjecajan tip u FIA-i, just sayin'
Pedale su u novije vrijeme dobili Pat Fry i Nikolas Tombazis. A slijede još neki otkazi.
Po svemu sudeći, u Ferrari iz Mercedesa dolazi Jock Clear, koji je do sad radio s Villeneuveom, DC-em, Herbertom, Barrichellom, Rosbergom i Schumijem dok je bio u Mercedesu.
Bob Bell, bivši tehnički direktor Renaulta u vrijeme kad je Alonso osvojio naslove i teh. direktor Mercedesa do kraja 2013. U travnju ove godine je objavljeno da momčad napušta u studenom. Povezuje ga se s Ferrarijem, ali još ništa nije objavljeno pa je očito da su pregovori spori ili su propali.
Postoje još dvije osobe koje se povezuju s Ferrarijem. Navodno nikako ne odustaju od Neweya

i Roba Marshalla. Potonji je dizajnirao sve bolide s kojima je Vettel osvojio naslove pod palicom Neweya kao tehničkog direktora, pa vjerojatno i Vettel ima želju da mu dizajnira Ferrarije. Ali je navodno i on kao i Bob Bell, odbio Ferrari.
Hirohide Hamashima, bivši tehnički direktor Bridgestonea je također dobio otkaz, a bio je zadužen za analiziranje performansi guma.
Što se tiče novih članova, ima novosti kod tima zaduženog za motore i aerodinamiku, ali su manje poznati pa ih nećemo praviti slavnima
Po svemu sudeći, Ferrari je zagrizao opako i žele vratiti konjića na vrh. Od iduće sezone mislim da ne treba očekivati puno, ali 2016. se očekuju rezultati. I to baš 10 godina od odlaska velikog šefa