Pozdrav ekipa, evo prijavio sam se na forum po preporuci prijatelja koji mi je rekao da mogu vas pitati za savjet u vezi slaganja konfiguracije. Pa da krenem. Grafička(HD4870 1GB) mi je vrisnula ko gica pred kolinje i sad sam na mukama jer ne mogu zaigrati apsolutno nikakvu igru osim briškule

. Dakle, treba mi konfiguracija za gaming i koja bi bila aktivna cca 3-4 godine. Najviše igram wot, ali s promjenom grafe i svega ostalog, mislim da cu se baciti i na druge igre.Ovo je trenutna konfiguracija:
1-KUČIŠTE -Thermaltake soprano DX
2-HARD -Toshiba DT01ACA100 750 GB
3-PROCESOR -Intel core 2 Duo E8500 3,16 Ghz
4-MATIČNA -Gigabyte X48-DS4(Chipset beachwood)775
5-MEMORIJA -OCZ 2Raper 2x2 gb ocz2rpr10662g
6-GRAFIČKA -Radeon HD4870 (1gb) RU770XT
7-NAPAJANJE -Chiftec CFT-750-14
8-MONITOR -Dell P2414H
9-HLADNJAK VGA-Setsugen 2 (star 1 mjesec

)
Znači, treba mi pomoć oko slaganja a budžet je cca 4000-5000 kn, bez monitora i kučišta. Molim vas da mi napišete nekoliko verzija ako nije problem. Jako se dvoumim između Nvidije i Ati-a. Do sad sam imao Ati navedenu karticu koja nikad nije imala problema i sad nakon 6 godina, otišla je u zasluženu mirovinu. Također se dvoumim da li da mijenjam i napajanje ili da ga ostavim pošto radi.Ako može, napišite mi verzije s INTELOM i AMD-ovom matičnom i procom i navedite mi prednosti i mane.
Ispričavam se na ovako dugačkom postu ali gori mi pod nogama.
HVALA unaprijed na pomoći.
LP
P.S. Ako može, navedite mi koliko bi se moglo dobiti novaca kad bi isao prodati ove postojece komponente preko njuškala. Naravno osim ove grafičke koja ne radi za sve osim za internet :P