View Single Post
Staro 16.12.2014., 22:41   #10
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Više od jedne tipke u CSGO mi nije ni potrebno.
Ostalo lako zamjeni neka G tipkovnica.

Imao sam G7 rev1 (ova sa slike) i potrošio nožice, zatim uzeo G7 rev2 (crni) iz njemačke, nije ni blizu bio rev1. Iako se ekipa žalila na rev1, ja sam očito bio sretnik kojemu je sve super radilo. Rev2 je radio, ali nije to više bio onaj isti miš.

Baterija je trajala bez beda toliko koliko je ovoj drugoj trebalo da se napuni na sporom punjenju do kraja i još 1-2h extra, non-stop igranja CSSa.

Nakon nekoliko godina vjernosti jednoj ženi "G7" okrenuo sam ploču, pa krenimo redom:
G5, G9, G9x, G700, G700s, Mamba, G400s, G502, G402, G602 (možda sam pomiješao koje nazive ali prošlo ih je dosta kroz ruke)

Iskreno, najviše su mi odgovarali svi oni koji su što više vukli na G7, očito sam dobio defekt šake po G7.

Nekako sam i pregrmio žicu, no sada me ta žica opet smeta.

G602, što reći, vrlodobar, baterija TRAJE no minus je što ih sam moraš puniti ili kupiti novu. U ruku mi sjeda vrlodobro, osim malog prsta. Mali prst kao da nema gdje. A kada njega smjestim, onda mi kažiprst izvisi. Pošto je kažiprst ipak važniji, desi se da mali prstić struži po podlozi. Pa to postaje problem za više satno igranje. E, kako se više, sada s svojih 30 godina ne igram previše, onda to nekako bude usputni problem.

Veći problem su mi ovih 6 tipki koje su tako glupo i blesavo smješten, te iako blizu palca nisu baš lako dostupne. Još se navikavam na njih i često stisnem krivu.

Sada sam u modu da sam neke disable-ao a nekima sam dao istu funkciju, pa ako fulam, jednu da bar drugu pogodim s istim efektom

Vidjeti ćemo što će vrijeme reći...