Nisam nikakav fan boy ni jednog OS-a, pisem objektivno i vec sam spominjao nedostatke koje ima WP i da je savršen - nije.
Ali meni jedna stvar nikako, ali nikako nije jasna. Kako kvragu Microsoft i WP mogu biti biti krivi za sporo pokretanje nekih aplikacija!? Konkretno mislim na cesto spominjani Viber.
Mail radi odlično, internet se pokreće odmah, poruke se otvaraju odmah, imenik se otvara odmah, Skype radi odlično, messenger se pokreće odmah, kao i facebook itd. Jel se na Androidu imenik uvijek otvara u roku odmah?

S obzirom da je Tapatalk za Android postao nepregledno i nefluidno sranje, Google bi trebali kriviti za to?
Pokretanje aplikacija koje se vrte u pozadini je nešto drugo i to se mora popraviti.
Mario je dobro objasnio, 90 % korisnika navlači kožicu veseljka po piskaralima i socijalnim mrezama, a to sve platforme rade ugl. dobro. Razlike su kako je Guls rekao, u tome sto nekome vise odgovara i sto preko nečega može ili ne može prijeći. Neka poprave push, bateriju, dodaju vise mogucnosti u action centeru i budjenje aplikacija i onda ce stvari biti bolje.
I usput, Viber nekad zna kasniti na Androidu i na iOS-u. U ovo sam se uvjerio sam par puta. Nedavno na mom Androidu i na LG Optimus G kojeg sam dao staroj ni whatsapp nije dostavio poruke na vrijeme. U čemu je stvar, ne bih znao.