View Single Post
Staro 16.12.2014., 16:21   #260
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Meni će 1020 postati drugi mobitel/drugi fotić kako sada stvari stoje. Što se više igram s novim androidima, to više godine dolaze do izražaja koje su dostigle 1020, a i baterija je već polako problem.
Evo ja sam donedavno ozbiljno razmišljal o povratku na 1020, samo i iz jednog razloga, kamera, nažalost, l1020 još nema konkurenciju.. Al me odbija najviše baterija i to me sad koči..
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Čekam 21. siječanj, nakon toga ili selim na iOS/Android ili ostajem.

Previše mi se sviđa dizajn i neke sitnice kod WPa koje me drže iako se globalno slažem - WP se previše dugo vuče za ostalima i ne znam koliko će dugo trebati da se uzdigne na neki veći postotak
Seliš se Al opet, u nadi je spas, ko čeka, taj dočeka..

Puno put sam se vraćao na WP i onda hladan tuš, čekaj ovo, čekaj ono..
I kaj je najgore, čekal sam da vidim kaj bu bilo sa 1030, i opet banana..

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ne znam što bi se moralo dogoditi da se vratim na Android. Radije idem na iOS koji je jedina prava alternativa WP-u. Android je vrlo neoptimiziran i nedorečen OS, eventualno Nexus AOSP dolazi u obzir, ako bi baš bio prisiljen. Sve ostalo je, po meni, neozbiljno.
Stvari se mjenjaju, na bolje..

Mada ipak mislim da će MS dat sve od sebe ak misle imat OS na mobitelu, a ak ne onda, čao đaci..

Inače nisam fanboy, relativno sam fleksibilan po tom pitanju, tak da se brzo priviknem na platformu koja god da bila, a u slučaju WPa, sve bi bilo dobro da ne postoji ono veliko ALI...

Mada da nema Nokije, vjerojatno ne bi ni išao na WP, Nokija je bila praktički pa u većini slučajeva razlog vraćanju na tu platformu, a sad dok nema Nokije, nema ni mene

Eventualno ko još jednog igrača vidim, a proriče mu se dobra budućnost, a to je HTC, trenutno su orjentirani na Ameriku, a dolaskom novih generacija SoCova, HTC na WP platformi će imat ubojitog konja za utrku, samo fali još jedan uvjet, a to je dolazak u Europu...

S druge strane, stvar je jednostavna, WP nije loš, samo treba vremena da srede neke stvari, a trenutno je MS na pauzi, a do kad, to samo oni znaju..
Stvar je vremena, a pitanje je kolko ima korisnik vremena čekat na nekaj...
zvonac je offline   Reply With Quote