Citiraj:
Autor 1v@n
Meni će 1020 postati drugi mobitel/drugi fotić kako sada stvari stoje. Što se više igram s novim androidima, to više godine dolaze do izražaja koje su dostigle 1020, a i baterija je već polako problem.
|
Evo ja sam donedavno ozbiljno razmišljal o povratku na 1020, samo i iz jednog razloga, kamera, nažalost, l1020 još nema konkurenciju.. Al me odbija najviše baterija i to me sad koči..
Citiraj:
Autor Mario92
Čekam 21. siječanj, nakon toga ili selim na iOS/Android ili ostajem.
Previše mi se sviđa dizajn i neke sitnice kod WPa koje me drže iako se globalno slažem - WP se previše dugo vuče za ostalima i ne znam koliko će dugo trebati da se uzdigne na neki veći postotak
|
Seliš se

Al opet, u nadi je spas, ko čeka, taj dočeka..
Puno put sam se vraćao na WP i onda hladan tuš, čekaj ovo, čekaj ono..
I kaj je najgore, čekal sam da vidim kaj bu bilo sa 1030, i opet banana..
Citiraj:
Autor Guls
Ne znam što bi se moralo dogoditi da se vratim na Android. Radije idem na iOS koji je jedina prava alternativa WP-u. Android je vrlo neoptimiziran i nedorečen OS, eventualno Nexus AOSP dolazi u obzir, ako bi baš bio prisiljen. Sve ostalo je, po meni, neozbiljno.
|
Stvari se mjenjaju, na bolje..
Mada ipak mislim da će MS dat sve od sebe ak misle imat OS na mobitelu, a ak ne onda, čao đaci..
Inače nisam fanboy, relativno sam fleksibilan po tom pitanju, tak da se brzo priviknem na platformu koja god da bila, a u slučaju WPa, sve bi bilo dobro da ne postoji ono veliko ALI...
Mada da nema Nokije, vjerojatno ne bi ni išao na WP, Nokija je bila praktički pa u većini slučajeva razlog vraćanju na tu platformu, a sad dok nema Nokije, nema ni mene
Eventualno ko još jednog igrača vidim, a proriče mu se dobra budućnost, a to je HTC, trenutno su orjentirani na Ameriku, a dolaskom novih generacija SoCova, HTC na WP platformi će imat ubojitog konja za utrku, samo fali još jedan uvjet, a to je dolazak u Europu...
S druge strane, stvar je jednostavna, WP nije loš, samo treba vremena da srede neke stvari, a trenutno je MS na pauzi, a do kad, to samo oni znaju..
Stvar je vremena, a pitanje je kolko ima korisnik vremena čekat na nekaj...