View Single Post
Staro 16.12.2014., 14:57   #254
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor gin.tonic Pregled postova
Onda mi objasni...imam WP8 godinu i pol, cura je prešla s Androida na WP8 ove godine, negdje u 6mj. i bilo je 2 dana kasnjenja s notifikacijama na WP-u u godini dana, tebi je to polufunkcionalnost
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Da, WP mora poraditi na svom push sustavu, i vjerujem da će se stvari izmijeniti iz temelja. ! osim messengera i vibera, to je zbilja usrano izvedeno
Ovo tu. Sektaši iz ove grupe su uvijek tvrdili da sve radi,al eto Guls je izvan sekte,pa priznaje realno stanje stvari. A bezobrazno ste lagali tu ljudima da je do Whatsappa,da su oni krivi šta je app smeće...a mene je inkvizicija razapela zbog točnog odgovora čovjeku.

Isto kao i milioni ljudi koji se žale po WPcentralu da s vremena na vrijeme,Microsoft Push sustav zašteka,a bez njegovog sustava,ne radi push nijednoj aplikaciji koja ga koristi na WP platformi.

Imate tisuće upita,zašto poruke s Whatsappa vidim tek kad uđem u app...jedino vama tu radi. Je da. Čak i Microsoft na 8.1 updateu najavio poboljšavanje suradnje sa push sustavom...zašto bi to radili kad PCekspertovcima radi? Ja sam reko,vi imate moć pomoć milionima drugih,imate moć zaradit milione. Odnesite svoj primjerak WP telefona Microsoftu i dokažite da sve radi. Nažalost nitko nije otišao

Al permanentno imamo ovakve izjave iz Microsofta:

Citiraj:
“WhatsApp chose to unpublish their app from the Windows Phone Store after discovering an issue with how notifications are being handled on Windows Phone 8, Update 3. We are working closely with WhatsApp to resolve the issue quickly. Thank you for your patience and sorry for the inconvenience.”
I ovakve upite na WPcentralu(kao i odgovore):

Problem je,poznato je u MPNSu i za prepisivanje njega bi se trebao bitno izmjenjivati Exchange Server a to bu se dogodilo...nikada. Jer da se moglo riješiti...riješilo bi se.

I zato je android tu otvoreniji...i funkcionalniji. Svaki app svoj push i nikad problema. Poruke stižu instantno(samo u iOSu znaju imat delay od 5-15sec).

I baš kad smo kod toga,jedna od najkorištenijih cross message platformi,Whatsapp je u permanentnoj beta fazi,iako ne piše. Instagramu piše,al eto....više šminke radi,godinu dana tako piše Facebook,još jedna aplikacija,koju je sam Facebook odbio produkcirat(teorija zavjere ima i previše na netu,tiču se dosta mog posta ovdje),pa ju radi sam Microsoft(koliko uspješno,da se viditi na WPcentralu). I većini tih appova piše,nakon svakog updatea(ako ga i dobiju). Performance Updates! Wonder Who,wonder why.

Eto,poruka je napisana uz minimalno pokušavanja trollanja ili spammiranja.

Cheer for Nokia,cheer for Jolla

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 16.12.2014. u 15:15.
trouble je offline   Reply With Quote