Citiraj:
Autor trouble
Nedorečen je,ali je funkcionalni OS,kojem rade sve opcije koje čine uređaj smarphoneom. Push sustav i app ekosistem u WP su takvi da ja uređaje sa WP zovem polusmart phone. Koristim firmin HTC na žalost i paralelno privatni android(do sada SGN a sad Z3 compact) i ni u jendom trenutku mi WP nije djelovao BOLJE od androida. Ona fluidnost koju su svi spominjali je trajala sve dok nisi ušao u appove od kojih su još mnogi u BETI. E onda je krenulo štucanje trzuckanje i polufunkcionalnost. Dečki moji,od scrollanja po meniju se ne živi...ako ne vjerujete meni vjerujte globalnom postotku zastupljenosti.
Sekto....KRENI!
BTW,iako ne spada tu, priča se da Nokija(tj šta je ostalo od nje) početkom 2016. opet može proizvoditi telefone s tim imenom. Šuška se nešto o spajanju s Jollom(dev team od N9 MeeGO,imaju svoj Jollaphone)...to bi stavilo smile on my face samo takav 
|
Onda mi objasni...imam WP8 godinu i pol, cura je prešla s Androida na WP8 ove godine, negdje u 6mj. i bilo je 2 dana kasnjenja s notifikacijama na WP-u u godini dana, tebi je to polufunkcionalnost
Koji appovi su u BETI?
Nokia bude samo brand koji će drugi OEM-i dati na uređaj, npr. sad je Foxconn proizvođač za Nokia tablet, jer Nokia više nema hardware diviziju, sve otišlo u Microsoft...