Slažem se. Osobno mi je ovo razočaranje. Microsoft previše čeka sa izbacivanjem flagship mobitela. Mislim da je problem još veći time što je L 930 u mojim očima podbacila. Da je 930 bolji mobitel mislim da bi ovo još koliko toliko prošlo.
L930 da bude relevantan do 9/2015(realno do 1/2016 kada će vjerovatno biti šie dostupni novi mobiteli) morao je imati microsd,glance, te nije smjeo imati sve silne probleme sa kvalitetom.
Čini mi se da Microsoft ne razumije mobilno tržište koje je dosta drukčije od desktop-a.
Flagship se najčešće ne radi da se na njemu neznam koliko zaradi nego zato da pokaže što proizvođač može da napravi. Ljudi koji onda to vide možda neće kupiti taj model jer ima je skup/nepotreban ali će kupiti malo slabiji model toga. HTC, Samsung i manje više svi osim Apple-a koriste takvu strategiju. Microsoft je tu jednostavno nedorečen.
Imam wp od samih početaka i mislio sam se prebaciti sa L925 na L930 ali sada više nisam siguran. Možda pričekam wp10 i ako to ne bude nešto mega wow jednostavno ću preći na android, nema smisla više čekati godota.