Kakve veze četvorka ima? Oni su samo maskote za udrugu ZZD...da se dobije na popularitetu,niti ga vode,niti bu u klub bez izbora na bilokoji način. Vidim da nisi baš upućen preveć u situaciju kad se te četvorke dotičeš i raspravu guraš ko tata...u smjeru kojem tebi paše. Njima je kapalo u džep iz kluba za posao koji su oni odrađivali...i to vrlo dobro(i poso i lova,ne samo u Dinamu). Ništa više i ništa manje nego šta kapa bilokojem nogometašu u bilokojem klubu na zemlji.
Zadnje,nisi lud. Ali privatizirati klub koji se dosad hranio od grada,tu i tamo prodaje(i prevare) igrača,klub koji nema stadiona i nema publike više...neće niko. Neće ni Mamić(vjeruj mi ovo je insajd info) jer to zahtjeva manevre koji za posljedicu imaju godišnji "ala Sanader". Drugi razlog zašto neće jer onda se podrazumjeva i legalno poslovanje,a to nikome od skupštinara(čiji popis je nepoznanica od 2010. kad je zadnji put objavljen) ne odgovara. Nadam se da se tu svi slažemo.
Stoga,dok se ne pojavi nekakv Šeik,sviježe otpušten(ne i izlječen) iz Privatne Psihijatrijska Klinike u Dohi...ostaje nam Udruga Građana. E sad,neka mi netko kaže,jesam li ja ovdje lud ili poremećen ako se zalažem za transparentnost i funkcioniranje Udruge Građana na legalnom principu,onako kako rade sve udruge građana na svijetu?