View Single Post
Staro 15.12.2014., 22:16   #259
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Ajde Esc, ne seri više, pa mora ti to neko reći na glas!!!

Dobar sam poznanik malog Murića, njegova sestra hoda s mojim najboljim frendom već godinama, igrali smo skupa po turnirima itd.

Murić i njegov otac (isto dobar moj poznanik, ali više po cugi nego nogometu ) su mi osobno prenjeli neke od razgovora s Mamićem, koji se nakon toga u javnosti, naravno, čini bezazlen i neodgovoran za sve što je bilo, a čovjek je prijetio smrću dečkima Murić itd.. Tako da, dosta o huliganima, tvojim glupim mišljenjima itd.

Znam sve iz prve ruke, i mogu ti reći da si ili glup ili slijep ili iza toga nika stoji Mamić osobno. Jer ovakvo razmišljanje je nedozvoljivo, tj. gotovo je nemoguće više tako razmišljati s svim haj-tek stvarima danas, od novosti, vijesti, komunikacije itd.

Sve, ali baš sve što si rekao je krivo, i to u potpunosti.

Ekipa ne dolazi na tekme baš radi stanja u HNL, radi Mamićeve mafije, koji stoji iza svega toga. Vuče konce od politike do policije, i ne može mu nitko ništa, bar još ne (makar su mu sve bliže i bliže, i omča se steže).

Dinamo ko dinamo je posto običan drek od nogometa, i kako bi Stanković rekao liga nam je kaljuža, što je. Nekad je bila premija igrati u 1. HNL (ja sam 9 godina trenirao u Varteksu kad je bio u 1. lizi) i smatralo se da ako igraš u 1. lizi da si par nivoa viši od svih ostalih tvojih vršnjaka po nižim ligama. Danas to nije tako. Već prije 15-tak godina su se počele marke spominjati za ulazak u starije ekipe itd.

Pa hebem ti nogomet ako dinamo jedva izvuče 3 boda u polufinalu kupa protiv prvo županijskog kluba...

HNL je govno od lige, dinamo je govno od kluba, a sam sama administrativna ekipa naše "svete" lige je još veće Govno.

Pod ovim "dinamo je govno" ne mislim okaljati ime govno (jer sam i ja navijač bio) nego samu igru i sastav. Sam naš europski uspjeh nam sve govori o kvaliteti ekipe koja igra s ekipama na razini županijskih liga, ako ne i ispod toga...
Mommistake je offline