Citiraj:
Autor Trash
Kratko pitanje za prisutne - da li sam ja jedini nesretnik kojem stekaju SportKlub HD kanali? Svi ostali HD kanali rade savrseno, ali na ovima mi se samo 'kockasti' slika a audio trza.
|
Ne to je normalno kod b.neta i običan SD sportklub šteka, utakmice gledat na njemu je baš ono iritantno. A i ima još kanala šta štekaju kao History HD, običan History, 24 Kitchen, food ponekad i tako još neki. Prijavljivano više puta i rečeno mi je da oni takav stream dobivaju od distributera i da oni tu nemogu ništa napravit, zato sam im ja reko doviđenja uzeo Amis i na njemu mi ništa ne šteka, no istina da slika nije čista kao na b.netu, al bar ne šteka i nije iritantno tolko i ne gubiš novac i vrijeme zivkajući tehničare i čekajući ih da dođu popravljat i to u više navrata, a žalosno je to da ti ne kažu odma da ti nemogu popravit nego ti popravljaju ko zna kolko puta pa ti tek od ne znam kojeg puta kažu ipak se to nemože popravit da takav stream dobivaju ili da im je nešto crklo ili nešto treće izmisle, uglavnom uvijek nađu neki izgovor, a ovo sa SK se dešava već par godina, znači popravit će nikad.