View Single Post
Staro 03.09.2005., 20:42   #6
Arcanum
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2005
Ma znam da čim imaš 4x512MB (često i za 2x1GB) CPC ti gotovo uvijek mora ići na 2T (meni uopće ne boota ako nije na 2T) i tu gubiš nešto performansi (dosta u sandri, malo u igrama), isto znam da čim imaš >1GB RAM-a , osobito ako je to 4x512MB se možeš pozdraviti s nekakvim ultra-super-duper OC-om, ali 235MHz na HTT-u, pa makar da trebam staviti CPU multi na 10x, nije stvarno niš impresivno.

@Crais

Memu bi sad očito mijenjao i probao neku drugu (OCZ Value mi pada na pamet), ali nije kao da imam kutiju punu RAM stickova pa ih mogu mijenjati U dućanu mi sigurno neće zamijeniti ovaj RAM samo zato što ga ne mogu OC-at iznad 225 na HTT-u, pa čak uz nadoplatu...

@ McG

Ma znao sam tjedne prije nego sam kupio komp da mi je izbor 2x512MB pa neki kvalitetan RAM koji mogu dobro clocknuti ili 4x512MB pa value koji će sigurno ići na niži HTT... Otišao sam s drugom varijantom očito, pošto nisam lud za clockanjem i neki mid-range OC mi je i više nego dovoljan, a barem 1.5GB RAM mi treba (AV editiranje + BF2,s tim da se više igra nego bavi AV editingom ), pa sam onda uzeo 4x512MB value da bar radi u dual channel-u.

Ako je 223MHz HTT na 2.5-3-3-7 max za ovih 4x512MB i nije mi nešto previše žao, samo sam htio propitati malo, jer se ljudi tu kuže pa sam mislio možda bum 'izmuzao' još tih par MHz na HTT-u.

BTW, da li netko zna koji su tip ovi Corsair Value Select (BH5,UTT,TCCD,TCC5.... nešto treće?)
Arcanum je offline   Reply With Quote