Citiraj:
Autor Drift_King
Ma arty je teska srica, problem je sta ima dosta autoclickera i kad budu 2-3 artya a retardiran tvoj team.
|
Je, to je, meni danasnji dan prosao da WoT do maloprije nisam ni pokrenuo, premium istekao, iskrslo nesto na poslu pa mi dan propao. Sad vidim neka akcija, 150 000 eksp i dobijes 3 dana premiuma, kad sve nacije to pokupis dobijes
WZ 111 (em ti NA servere, vidi sto dobijaju za novu godinu, nas na EU ko sisa...), pa kontam od subote na godisnjem 3 tjedna pa da udaram 12-14 sati po WoT-u dnevno, imam 16 garaznih mjesta pa to treba popuniti, T-44 mi je prvi na piku, onda T-32, pa 5-6 a mozda i 7 tier od Britanaca i Japanaca jer njih uopste nemam u garazi. Sve u svemu nisam mislio WoT uopste igrati ove godine a sad me opet "cefnulo".
Edit:
nakon 60-70 minuta igranja, rezultat, 0/8, u svakoj, ama bas svakoj sam u
+2 tier bitki (namjerno sam uzimao od tier 5,6,7,8 pa da vidim dokle ide), u svakoj, ama bas svakoj nas razguze do bola, u svakoj, ama bas svakoj top tier u nasem timu su cesi ili poljaci (barem po klanovima bih rekao u kojima igraju, a na koji nacin uopste igraju u klanu?!??) i naravno da su gluplji od mog pekinezera koji kad vidi kost na ekranu lize ekran.
Sve u svemu, da nebrisem post koji sam gore napisao, ipak odustajem od ove igre, makar za neko vrijeme, pa je za svaki slucaj upravo deinstaliram, ima da godisnji provedem uz Elitu novu ipak, pa da putujem prostranstvima svemira (valjda necu i tamo na nekog poljaka naletiti).