View Single Post
Staro 15.12.2014., 18:07   #1856
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Drift_King Pregled postova
Savjet. Triba mi hiziste (ide u penziju Chieftec), ali neko malo a ujudno i veliko. mATX ploca, nekakvo vodeno (cpu set), velika grafika (gtx570 trenutno) i to je to. Ne zanima me kejbl managment i ostale pimp_my_case_computer_modder seme. Bitno je da je kvalitetno i malo

Arc Mini, Define Mini, recimo meni je fora CM Elite 430 kućište.

Samo, ako imaš neko od onih starih Chiefetec kućišta, nemoj se razočarat u novo kad vidiš debljinu lima, tj. nepostojanje istog

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Gledaj, lova je tvoja i šta ćeš kupiti je čisto tvoja stvar. Ako ti se sviđa NXZT, uzmi ga! Ja bi radije R5, ali opet ponavljam, to je MOJE osobno mišljenje.
NXZT je nekome lijep, ali je R5 daleko kvaitetniji. A kućište, monitor i napajanje su jedine komponente na kojima se ne isplati šparati.
Ček ček, otkad to Fractal radi topnotch završnu obradu na kućištima? Daleko kvalitetniji? Pa nebi baš rekao Daleko je malo teška riječ, i pitanje je da li je uopće.

Nije 440 kućište u rangu onih NZXT-a za 300kn.

@Sam

Uzmi ono koje ti se više sviđa, i jedno i drugo će i više nego dobro ugostit sve tvoje komponente, hlađenje je ok i u jednom i u drugom. Uzmi što ti se više sviđa, da nemoraš svaki dan gledat kućište koje ti se nesviđa.

Nije to da sad biraš između nekog za 300kn i za 1300 pa znaš da ćeš imat šrot s jeftinim. Vamo biraš između 2 super kućišta tako da zapravo nemožeš pogriješit.

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 15.12.2014. u 18:58.
Pupo je offline   Reply With Quote