View Single Post
Staro 15.12.2014., 18:02   #229
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Ali, nikako se ne slažem da mi ulica ili nedaj bože četvorka "legendi" vodi klub. Kako se njima nije ogadio takav nedemokratski Dinamo dok su imali plaće po par stotina tisuća nećega. Mislim ono, trebali su dati otkaz jer nije ok igrati u takvom klubu.
Apslutno sam protiv "raje" u biznisu bilo koje vrste. To smo probali i vidjeli smo kako je završilo.
Ok, postoje klubovi koji funkcioniraju na način udruga no opet "ulica" ne vodi klub već ljudi koji su sposobni, učeni itd...
Sad je na red došla floskuletina o "ulici"
Imam i tu par pitanja:

1. Jesi li i ti "ulica" kad imaš pravo glasa na parlamentarnim, predsjedničkim, lokalnim izborima + referendumi? Keep in mind da dinamo nije privatan klub i da SVI članovi u ovom pravnom obliku MORAJU imati pravo glasa. Za to su i dobili rok od upravnog tijela (da provedu izbore). Valjda si svjestan da članovi nebi donosili operativne odluke - oni samo biraju vodstvo svake 4 godine - inače stvar poznata u civiliziranom svijetu kao demokracija. Ako vodstvo ne valja - onda se mijenja... Vrijeme diktatora je odavno trebalo proći...

2. Ima li veće "ulice" od Zdravka Mamića? Jel on učen?

3. Kada se to probalo pa smo vidjeli "kako je završilo"?

BTW Ova četvorica nisu nikad ni planirala voditi klub, promiču vrijednosti koje bi svaki normalan građanin trebao podržavati + pozivaju na poštivanje zakona i da institucije napokon obavljaju svoj posao - što je tu loše? Kao da svi imaju neke podmukle interese, kako ne kužiš da se građanima zg i većini navijača dinama jednostavno gadi ova situacija... Na kraju krajeva prazne tribine govore sve. Ne možeš narod (kolko god glup u prosjeku bio) baš tako lako prevariti (i toliko dugo na istu foru)

Kad slušam ljude koji stalno vrte 5-6 jedno te istih floskuletina, lako oborivih, čini mi se kao da slušam pokvarenu ploču maminjovog monologa koja je ušla u beskonačan loop.

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 15.12.2014. u 18:15.
Manuel Calavera je offline