View Single Post
Staro 15.12.2014., 15:22   #228
CsH_58
Premium
Moj komp

CsH_58's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor nathan.fake Pregled postova
- najlakse ti je uljucit automatski OneDrive upload i postavit ga na "Najbolja kvaliteta (potreban je Wi-Fi)", u tom slucaju se automatski uploadaju 16MP slike direkt na OneDrive... i odmah ih imas i na kompu (naravno pod predpostavkom da instaliras OneDrive na komp )

- ako zelis "rucno" kopirat slike onda moras kopirat one "__highres.jpg" verzije slike... od svake slike bi trebo imat 4 datoteke (ove Living image mozda nemas, ako si ih ugasio):

WP_20141208_08_50_06_Pro.jpg - 5MP verzija slike
WP_20141208_08_50_06_Pro.mp4.thm - Living image, zanemari
WP_20141208_08_50_06_Pro.mp4.tnl - Living image, zanemari
WP_20141208_08_50_06_Pro__highres.jpg - 16MP verzija slike
Ma katastrofa.. ne želim OneDrive jer imam prepaid internet u rentanom stanu, a i jednostavno, ne želim..
Želim si jednostavno prebaciti slike bolje rezolucije a ne da gubim vrijeme na označavanje svih "06_Pro__highres.jpg" ..

Nadalje, imam problem sa tim Doubletapom i senzorom, sada sam gledao na netu i potrebno je jače pritisnuti desni gornji rub ekrana i onda radi neko vrijeme. Da li je netko imao sličan problem i slao u Mobis da mu se riješi? Zanima me koliko je dana potrebno za takav problem? nazvao sam Mobis ali me nisu htjeli spojiti sa serviserom, pa da vidim s njima..