Evo i mene, Garro ti je ispravno rekao, ali ako i dalje želiš u kupovinu, prodam ti ja svoga, ima jos godinu dana garancije i iskreno se nadam da će crknut u tih godinu dana.
Baterija je bolji dio mišonje, drži bez beda 20 sati u komadu konstantnog igranja i još ostane nekih 20%. Ako i crkne, samo klizneš kabel u njega pa puni i radi u isto vrijeme.
Precizan je dok radi. Na ovo radi ću se osvrnuti kada dođemo do synapse. Ako je na žici, radi savršeno i precizan je. Ako je na wirelessu, nema lega i precizan je s time da se stand by pali malkice rano za moj ukus pa dolazi do lega dok se ne probudi.
Koristio ga na nekoj metalnoj podlozi, razerovoj orginalnoj podlozi, steel tekstilnoj podlozi i custom tekstilnom playmatu. Tekstil mu najviše paše.
Koristim ga nekih pola godine. Morao sam se natjerat da ga počnem koristiti tako da sam svojeg 7 godina starog g9 odnio doma jer bi nakon sat vremena na tom smeću od poluproizvoda ( kao i svaki fakin razer koji sam probao ) vadio g9 i ovoga stavio na punjač. Baterija i dalje radi fantastično. Jedini komad miša koji je bolji od konkurenta kod logija.
Poteškoće... Di da počnem? Miš je apsolutno nedorađeno SMEĆE koje ne bih preporučio nikome osim onima koji imaju volju za samoranjavanjem, u fizičkom i psihičkom smislu. Da bi sve funkcije miša radile, moraš imati razer synapsu, ako se instalira taj bloatware, na miša u wireless modu moš zaboraviti. Ergo, zblesira se nakon nekih 10 min ili ako stoji 5 min u standbyu. Osi mu skroz polude i ne upravljiv je. Ako nije instalirana aplikacija, miš radi. Ako imaš w8, zaboravi na synapsu jer kad god je probaš pokrenuti, kompletni program zblokira i sve ode u 3 pikse marmelade. ( senzor s osima, synapsa problem, sve je poznat nedostatak već preko 6 mjeseci i kada sam zadnji put gledao, nisu ništa popravili. ) Jedina dobra stvar je što imam malu šapu i male prste, pa se miš da jako dobro složiti da ti odgovara ruci. Meni def. najbolje leži od svega što sam probao. Skrol kotač škripi, lijeva tipka struže po nekom komadu miša i općenito nisam zadovoljan materijalom miša. Kupio sam ga samo zato jer su review-ovi bili ok i dobio sam ga jako povoljno.
Ako imaš bilo kakvih mazohističkih tendencija i viška para, moš kupiti mojega. Ionako je kod Garre jer ga ja ne mogu više gledat. ( doduše, na postolju fakat lijepo izgleda ) Logijev g9 koji je 7 godina star je car i majka u usporedbi s ovime.