View Single Post
Staro 15.12.2014., 08:15   #224
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
S obzirom da se gazda voli hvaliti da je Dinamo "građanski" klub (a zbog takvog statusa ima i određene povlastice), onda bi po nekom zdravom razumu morali odlučivati građani (tj. članovi). Po onom dobrom starom, jako poznatom sistemu 1 član = 1 glas, koji se upotrebljava i u najboljim i najvećim nogometnim klubovima, ne vidim problema da se ista stvar desi u Dinamu
Apsulutno se slažem. To nije uredu i to je svakome normalnom jasno.
Ali, nikako se ne slažem da mi ulica ili nedaj bože četvorka "legendi" vodi klub. Kako se njima nije ogadio takav nedemokratski Dinamo dok su imali plaće po par stotina tisuća nećega. Mislim ono, trebali su dati otkaz jer nije ok igrati u takvom klubu.
Apslutno sam protiv "raje" u biznisu bilo koje vrste. To smo probali i vidjeli smo kako je završilo.
Ok, postoje klubovi koji funkcioniraju na način udruga no opet "ulica" ne vodi klub već ljudi koji su sposobni, učeni itd...
Općenito sam protiv raznih udruga jer smatram da veliki broj istih ( ne sve naravno ) samo crpe novac a ne rade ništa korisno.
Treba privatizacija, uloži dovoljno novca da budeš u upravnom odboru pa odlučuj.
Da se razumijemo, ako "navijači" skupe novce i kupe 50% ili više dionica, neka vode Dinamo i neka odlučuju, tu nema dileme.

P.S. Eto sad će biti prilike da se vidi koliko ljudi vole Dinamo. Uskoro će biti privatizacija, po nekim procjenama Dinamo vrijedi 200-300 milijuna eura pa fino, mogu Mamića anihilirati ako uzmu više od polovice dionica. Nema boga da im Mamić pisne ako će biti većinski vlasnici.
burmuz je offline