View Single Post
Staro 14.12.2014., 21:39   #5835
wooden
Registered User

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
Ok, moje iduće pitanje, mobitel nakon 15 mjeseci ima bar jednu ogrebotinu ili nešto slično, pozitivan je na vlagu ili što već. Onda sve pada u vodu jer je to mogao bit razlog kvaru?

Ili kao što kažeš, država će za mene napraviti sve da dobijem novi ajfon nakon 15 mjeseci?
Što se dogodi kad reklamiraš bilo koju PC komponentu ili bilo koji drugi mobitel u redovnom jamstvenom roku?
Odneseš ga u trgovinu i taj uređaj ide na servis jel tako?
I tamo u tom servisu isto netko odlučuje da li je tvoja krivnja ili nije i hoćeš li dobiti zamjenu.

Ista stvar je i ovdje, samo što ne odlučuje nekakav servis o tome, nego trgovina, odnosno, vještak.
Ako je trgovina normalna, dobit ćeš novi uređaj, ako se moraš natezati s njima i tražiti pomoć inspektora, normalno da tu onda može biti svašta, svaki slučaj je priča za sebe.

Masi ljudi je odbijena i redovna garancija za nešto na što su imali pravo pa što? Šta ti vrijedi napismeno jamstveni list ako servis kaže da je tvoja krivnja?

Citiraj:
Ja i dalje kažem da neće, i da nećeš ostvariti, razuvjerit me može samo slučaj iz prakse koji dokazuje suprotno, onda ću pognut glavu i poklonit se, a ne teorija. Jer i dalje kažem kako ovaj dio ''inspektori ministarstva gos. će odraditi sve za mene'' neće baš proć kako ti opisuješ, nož kroz putar.

Stalno na stranu stavljaš dokazivanje i da zašto to tražim. Pa vrlo jednostavno je zašto to tražim, jer bi mi onda na računu pisalo da imam 2 godine, a pošto ne piše, a kao imam ih, želim to ''crno na bijelo'' kak se kaže, neznam što je tu čudno, ili bih ti možda trebao vjerovati na temelju teoretskih tvrdnji i rečenice '' ja bih to ostvario za sebe'', ok, dokaži nekako, nećeš/nemožeš/neda ti se? Ok, ja tražim konkretan odgovor a ne nabadanja/linkove/zakone, možda netko skokne i upita u dućanu, možda i ja odem, možda je netko već prošao ovu trakavicu pa nas prosvjetli, to mi treba.
Nakon ovog tvog daljnjeg pisanja mogu samo zaključiti da si običan trol i ne želim više trošiti svoje vrijeme na uvjeravanje tebe u zakone koji su napisani crno na bijelo.
Nadam se da sam svojim postovima pomogao nekima koji će u budućnosti imati reklamaciju, a za tebe i tvoj iphone me baš zaboli.
Pozdrav.
wooden je offline   Reply With Quote