View Single Post
Staro 14.12.2014., 21:29   #5834
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ok, moje iduće pitanje, mobitel nakon 15 mjeseci ima bar jednu ogrebotinu ili nešto slično, pozitivan je na vlagu ili što već. Onda sve pada u vodu jer je to mogao bit razlog kvaru?

Ili kao što kažeš, država će za mene napraviti sve da dobijem novi ajfon nakon 15 mjeseci?

Ja i dalje kažem da neće, i da nećeš ostvariti, razuvjerit me može samo slučaj iz prakse koji dokazuje suprotno, onda ću pognut glavu i poklonit se, a ne teorija. Jer i dalje kažem kako ovaj dio ''inspektori ministarstva gos. će odraditi sve za mene'' neće baš proć kako ti opisuješ, nož kroz putar.

Stalno na stranu stavljaš dokazivanje i da zašto to tražim. Pa vrlo jednostavno je zašto to tražim, jer bi mi onda na računu pisalo da imam 2 godine, a pošto ne piše, a kao imam ih, želim to ''crno na bijelo'' kak se kaže, neznam što je tu čudno, ili bih ti možda trebao vjerovati na temelju teoretskih tvrdnji i rečenice '' ja bih to ostvario za sebe'', ok, dokaži nekako, nećeš/nemožeš/neda ti se? Ok, ja tražim konkretan odgovor a ne nabadanja/linkove/zakone, možda netko skokne i upita u dućanu, možda i ja odem, možda je netko već prošao ovu trakavicu pa nas prosvjetli, to mi treba.