Citiraj:
Autor mamutarka
Ovo što si linkao gore, što i mamutarka može shvatiti, sam si sebi skočio u usta:
Imaš šest mjeseci, nakon toga slijedi ono što sam rekao. Znači ti ćeš nakon 15 mjeseci doć i što? MORAT ĆEŠ DO KA ZI VA TI. A to ćeš dokazivati na sudu, kad si mi napisao da se radi takvih stvari ne ide na sud, kako ćeš drugačije?
|
Nisam ja sebi skočio u usta pošto nisam ja taj koji piše zakone, ja te zakone ovdje tebi pokušavam objasniti, a ti ih vidim i dalje ne razumiješ.
Fala bogu pa ti osobno ne moraš ništa dokazivati, to će za tebe obaviti inspektori ministarstva gospodarstva kako sam ti gore i rekao, to je njihova svrha, da brinu o zaštiti potrošača.
Da ti objasnim najjednostavnije moguće.
Crkne ti iPhone nakon 13-15-18 mjeseci, nebitno, ideš u trgovinu i tražiš popravak ili zamjenu telefona.
Ako trgovina odbije, šalješ im prigovor preporučeno s povratnicom na koji oni moraju odgovoriti u roku 15 dana.
potrosac.mingo.hr/slike/dokumenti_3/g2013/m11/x1345669925282738.pdf
Ukoliko ne odgovore, ili odgovore negativno, šalješ prijavu u ministarstvo.
Link za prijavu:
https://prijava.mingo.hr/CD/prijava.jsp
Kad oni preuzmu tvoj slučaj, oni će odrediti vještaka koji će DOKAZIVATI da li si ti pokvario taj telefon ili nije tvoja krivnja i trgovina ti mora dati drugi ili što već.
Stvarno ne znam kako si ti zamislio da ti osobno pred sudom išta dokazuješ?
Možda rečenicom "nisam ja kriv majkemi"?
Mislim da smo sve ovo već prošli i objasnili što je njihovo jamstvo i da nema veze s onim naknadnim materijalnim nedostacima za koje odgovora trgovac.