Ma sve je to povezano. Od Mamića nadalje. Ali ja govorim o običnim ljudima koji inace idu na zapad. Jednostavno im se od toliko sranja vise ne ide. Mozda zbog Mamica.Ja sam pitao zasto obitelji sve manje idu na tekme sve ostalo je politika i neslaganje s istom. Podrzavam Troublea u svemu sto je rekao u vezi politike njegovog kluba,osim u vezi stranaca jer nema dobrog kluba bez stranaca. Jednostavno nema. Ali opet pitam zasto obitelji vise ne idu na tekme s djecom. Jedini odgovor od Zagrepcana sam dobio da ne zele. Jedni jer su se odvikli polako godinama ne ici a drugi ne zele djecu blizu sranja ma kako mala bila. Ne ulazim u sukob navijaca i mamica.
Sto se torcide tice, tamo su huligani razbijali rivu nakon pobjede ili poraza,svejedno. Imam i tamo familiju pa su stavljali drvene poklopce na stakla dućana. I oni su svi Hajdukovci pa opet sve slabije idu na tekme. Razlog? Huligani. Ne zanima ih stanje stadiona i svi su protiv uprave jer su nesposobni. Nemaju Mamica koji hara ali ni tamo nije dobro. Muz od sestricne je torcidas sve manje ide. Ne da mu se ulaziti u sukobe jer ima 40 i vise godina i djecu. Kuci navija kao da je tamo ali eto,kuci je. Eto opet razloga. Moji u Zgu svi gledaju na telki i ne propustaju nijednu od Dinama. Nece na stadion. Razlog ? Sranja. Jbg, meni govore tako oni sami,zasto bi sumnjao u njihove motive
I ne,slasticarnice u Rovinju ne rade zimi pa pričamo u restoranima.