View Single Post
Staro 14.12.2014., 01:55   #185
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor esc Pregled postova
šta bi ja to trebao komentirat...već sam rekao sve šta mislim
neka se dovoze i besplatno,šta tome fali
rekao sam već,treba iskorijenit psovanje,vrijeđanje,rasizam,zabranit baklje,petarde,dimne bombe itd...normalni navijači kakvi su npr. u engleskoj gdje se uvijek vratiš na istu stolicu ako to hoćeš
Kako se sad odjednom bacio spin sa "lošeg stadiona" kao razlog slabe posjete na razlog huligana. Iskreno nisam ni očekivao neki konkretan odgovor. OK ajmo i huligane proanalizirat...

Kad su zadnji put u HNL-u na dinamovoj utakmici izbio nered (pa makar i same baklje i petarde)? Zadnje kolo? Predzadnje, kolo prije toga? Cijelu ovu sezonu? Prošlu sezonu?

Reći ću ti točno - prije više od 4 i pol godine kad je nastala kavga - i to na sjeveru.

Gdje su roditelji s djecom od tad na stadionu? Jesu dolazili kad su BBB bojkotirali utakmice?

Zašto dinamo ne može napuniti stadion (čak ni pola stadiona) ni kad se ulaznice dijele besplatno, ili za siboličnu cijenu od kunu-dvije deset? I to kad klub igra kvalifikacijsku utakmicu u europi - najvažnije do tad u sezoni po lijepom vremenu (znači tu otpada floskula - narod nema love)....

Nudili su se milijuni u nagradnoj igri i ljudi nisu dolazili. EEEjjj

dali je tu zaista nekakav huliganizam i nekakav strah razlog?

OK - u slučaju da se ne složiš samnom i da tupiš da je strah od nekakvog fantomskog medijski napumpanog huliganizma - kako je onda jedan hajduk prošle sezone imao nekih 12 000 +/- gledatelja prosječno u jebenom hnl-u i 4-5 puta manjem gradu? U torcidi nema huligana?

Ajde argumentirano odgovori barem na nešto. Očekujem floskulu "razmažena zagrebačka publika".

Činjenica je da je klub MRTAV
Stanovnike grada i bivše vikend navijače boli neka stvar za taj klub. Gledam te utakmice, dinamo neki dan zabija - i više ne osjećam NIŠTA (već godinama). Pitam se zašto uopće to gledam. Generacije su se otuđile, djeca navijaju za razne barcelone, realove, bayerne više nego ikad (što i nije neobičajeno) - al nije uobičajeno da ne znaju 2 igrača dinama nabrojati...

Tko je kriv za to stanje u hr nogometu - navijači ili mafija?

Klub u kojem se doslovce peru milijuni kn poreznih obveznika, milijuni eura na koje nije plaćen porez radi caka. Klub koji uopće nema sportski imperativ (uspijeh u europi), čija je jedina svrha postojanja privatni interesi jedne obitelji. Lako je tuđim kurtzem gloginje mlatit. Vjerojatno jedini klub u svijetu kojem je trener nužno zlo. Bitno je samo da se vrte razni igrači (lova), najbolje 10 svake sezone (i na zimu "sporazumni raskid"). The more the merrirer.

BTW "legalne" crne liste odjednom, nakon silnih problema s navijačima ove jeseni odjednom misteriozno nestale

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 14.12.2014. u 02:03.
Manuel Calavera je offline