View Single Post
Staro 14.12.2014., 01:57   #181
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
A kad ce se vratit obitelji s djecom koje je strah da im netko ne ozlijedi dijete ili obitelj? Ili oni nisu navijači
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Ne znam odgovor. Evo reci nam. i oni se bune protiv hns-a ali dolaze na tekme. Hajduk je losiji od Dinama vec puno godina pa opet dolaze na tekme. Znaci hns ne vole, prvenstvo ne uzimaju vec dugo,uprava im je banana ,takodjer prodaju igrace kad imaju priliku. Dinamo igra LP,prvenstvo je njihovo vec godinama, uprava takodjer banana ali ipak godinama prepoznaju igrace i kupuju i prodaju pa se ipak bar nesto vrti oko Dinama bez obzira sto najvecu lovu uzima Mamic. Evo napisi zasto jer ne kuzimo se svi u dubinu problema nogometa u HR ili uopce pa da razumijemo i mi. Tj ja i moji prijatelji koji nismo ni u Splitu ni u Zagrebu.
Nismo u dubini problema nikakvoj,ti si reko da se ljudi boje za život na Maksimiru a ja sam postavio 4 pitanja na koja nisam dobio odgovor,ponovimo ih:

1. DO KAD SU FAMILIJE SA DJECOM IŠLE NA UTAKMICE?

2. KOJI JE RAZLOG I OKIDAČ BIO DA SU FAMILIJE PRESTALE IĆI NA UTAKMICE?

3. Dali bi vodio ženu i djete na Bernabeu,Rim,Anfield na utakmicu da si tamo?

4. Kako to da u Splitu vode žene i djecu na utakmicu,viću da je baklajda nešto najlipše na svitu,a huliganska horda,kasapi jadrana i ostali zbog konfiguracije stadiona,mogu doć za 2 minute bez većih problema da pokolju starije,nemoćne i nejač? Dok ja u Maksimiru,moram sa Sjevera bacit se u rupu od 100m,preživjet,uzet "Kilimandžaro starter pack" da se popnem na zapad i da ugrozim tvoje dijete.

Da se razumijemo,pametniji si ti od ovoga,ali ti ulaze floskule velikog tate u glavu. Usude se,usude se jer su familije 97' na partizanu sa navijačima zajedno,iz petnih žila,u transu vikale: UBI SRBINA,SRBE NA VRBE...i nosili noževe u gubici i sl.

Zašto Split ima ljudi? Pito bi ESCa nešto,dal oni,njih 30.000 ljudi,žene i djece...sluša od Torcide govor mržnje i poziv na nasilje ili pjesmu Vlak u Snjegu? Ustaški simboli,južnjačke zabranjene zastave,rasno vrijeđanje u više navrata nego mojih posjeta zubaru,itd. Al bojim se njegovog odgovora,jer više s trollovima nemam šanse 1:1 bez da me isprovociraju svojom namjernom glupošću.

Da skratim,2000 ljudi ima zabrane. Ljudi gledaju našmrkanog gazdu kluba kako dere majce,sjedi s arkanovim krvolocima,kune se jedne minute u jugu a druge viče da mu žele glavu na panju jer je hrvatina,vozi se u Bentlyu a kune se u 9000kn plaće. Kune se u svoj braniteljski status koji nema,laže narod da ne kuže pravilnik o sportu(sin menađer i to). Ljudima to,vjerovao ili ne,pogotovo onima iz ZG,smeta. Vama možda i ne dolje ne,nebih ulazio u razloge zašto. Ljudi su zgubili indetifikaciju sa klubom. Prije je klub bio od naroda,sad je od familije koja krvožedno ga crpi i neće odstupiti od njega jer im je to izvor para. Da nije nebi Maminja i brata bilo odavno tamo. Nekoć su igrali domaći klinci il u neku ruku bar hrvatski dečki,sad imamo golmana stranca,dva(tri,pardon) stopera stranca,lijevog beka i desnog beka strance,Ademija stranca,Sudanija,Fernandesa,Henrikeza,Wilsona i ostale. Moš dve momčadi stranaca složit od Dinama. Ljudi se nemogu sa time poistovjetit,nikako. I opet velim,ovo je priča sa zagrebačkih ulica,ne priča iz Rovinjske slastičarne. ONDA,morao sma ovo u DITu dodat. Ljude živcira jer konstantno krši zakon,što o ponašanju na sportskim borilištima,što privatno,ali zbog veza i bibera ostaje neokrznut. E to ti narod nevoli. Onda 250 milijona kuna,za koje je otvoreno lagao kod Stankovića da nisu korišteni za išta drugo sem stadiona...tih 250 miliona smo dali ja i mojih milion sugrađana,ne vi. Plaćam klubu,da ko njegov član,nebih mogao na stadion...ne zato jer imam sudsku zabranu. Već zato jer nisam poželjan u gazdinim očima. Trebam li napomenuti da na sve druge stadione u državi mogu ući ko gospodin? Ljudi te priče čuju...i zgadi im se naprosto. Zgadi.

Osim toga,nekima je poznatoi da radim za jednu il dvije(po potrebi) sportsko-menađerske kuće neke tehnikalije i upoznat sam i zašto tolko stranaca u DInamo i kako transferi funkcioniraju. Vjerujte mi da je 80% stranca tu jer su nekom pare kapnule u džep a ne zato jer je engleski tip menadžera par lažnih puteva obavio u RI kod ljubavnice mjesto tekme gledat,nego zato kaj nekom para od kombinacije kapa u džep.

Mogu nastaviti do jutra,NBA će čekam odgovore na pitanja

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 14.12.2014. u 02:02.
trouble je offline