14.12.2014., 00:19
|
|
Guest
|
Citiraj:
Autor deso00
Ja imam jedan Video rekorder neznam ni model ni koje je godiste ali kad ga ukljucim i spojim s tv -om, preko SCART kabla na tv -u nista, a ubacio sam i kasetu al ja sam odmah prikljucio i tv antenu i tamo na videu naprijed ima prekidac i tamo ima da se bira TV, AV, i jos nesto trece a kad prekidac stavim u polozaj ba tv onda ima jedan kanal, pa ko se bolje razumje da mi malo objasni ako mu nebi bilo tesko, bio bi mu zahvalan.
E i da, umalo da zaboravim pitanje, sta bi to moglo da bude il je video rekordeta il nije video dobro podesen, jer ima i odpozadi i ispreda jos kakvi prekidaci i stimeri
A za model cu jos pogledati koji je.
I to oko kasete ja kad sam ubacio kasetu kliknuo sam dugme start ili kako vec pise, i na displeju na videu je normalno bilo pustena kaseta, a na tv -u nista.
|
Znači, ako sam dobro shvatio video ima sliku antene, ali kazeta ne radi? Osim ako nije riječ o pogrešno postavljenoj postavci (opcija VCR na primjer mora biti uključena za vrijeme gledanja video kazete, ako videorekorder ima takvu opciju), u suprotnom je najvjerojatnije riječ o prljavim video glavama...
|
|
|