Ma nije bitno koliko se dobije po partiji,po meni, ako si uporan mozes imati par tier X a efikasnost ne vecu od broja cipela koje nosis. A to sam vec vidjao u igri, otada ne koristim XVM.
Racunica ispada jednostavna, ako zelis premium tenk, kupis ga, ali imati premium tenk i ne imati premium acc je malo cudno/neobicno. Po meni.
A ima jako puno igraca koji imaju premium tenk a neznaju ga igrati, ili ne zele nauciti. Ali svaki bedak ima svoje veselje, a i sad ce uskoro popusti na pakete pa se uvijek moze kupiti 5-10M srebrenjaka za 50€. A o isplativosti istoga, koga veseli neka trosi € na igru, ja recimo trosim € na nove PC komponente, u par godina sam novi auto mogao kupiti, svatko ima svoju "drogu" koja ga drzi.
A i dalje cu WoT igrati kad mi se "cefne" i uvijek uzivam igrajuci, nekad vise, nekad manje, car igre je u nepredvidivosti, nikad neznas kako ce zavrsiti.
edit:
ova je brzinski zavrsila, jednostavno prestrasno kako su protivnici izginuli, samo birati mete, nist drugo nisam morao,
video (15k cistig, jos 15k potrosio na municiju koju sam ispucao,sad ti racunaj, da imam premium acc duplo bih vise kredita zaradio, zalosno ali je tako kako je)