Citiraj:
Autor JozicA
Evo gledam, da sve je to tocno, ali ti imas premium acc, velika vecina igraca ga nema, cak oko 90% kad gledas zaradu bez premiuma pa i nije nesto za premium tenkove, za prosjecnu partiju mislim
|
Pa premium račun je OP.

Al sad ozbiljno: koliko ti misliš da SU-122-44, tenk kojem je granata preko 1000 kredita, a koji ima neprecizan top i često mora pucati zlato na tier 9 tenkove, prosječno zarađuje bez premium računa?

Evo pogledaj tu
mizeriju. Ja ga vozim daleko bolje od lika s tog replaya i daleko bolje od prosjeka servera, pa bez premiuma jedva 20k kredita neto zarađujem s njime, bez premium računa.
Neprecizni premiumi sa skupom granatom se ne kupuju ako nemaš premium račun. Iz tog razloga jedan OP tenk kao IS-6 nikad po zaradi neće sustići JT88. A po zaradi bez premiuma još se izdvajaju: FCM i Type, oba naravno zato što im granata nije skupa. Od tenkova s topovima velikog kalibra izdvaja se jedino T34, jer ima tier 10 penetraciju pa mu skoro svaki shell i probije ono što gađa.
Ja od malih premiuma imam puno iskustva sa: T-25, Churchill 3 i SU-122-44, a na bratovom računu još Dicker Max, SU-100Y i Chi-Nu Kai. (inače, baš te tenkove preporučam, dobri su) Kad bilo kojeg od njih vozim imam preko 60% win rate, ne spamam puno zlata, pazim kako ciljam itd...
I bez premium računa svi ti tenkovi pod mojom komandom praktično isto zarađuju. 1000-3000 kredita gore/dole, ovisno o tome kako dobar dan imaš. Puno se razlikuju samo po cijeni u zlatu.
P.S.
Ja sve pišem iz svoje perspektive:
[IMG][/IMG]
Ako ste puno lošiji ili bolji šofer od mene brojke mogu strašno varirati.