Citiraj:
Neću puno dalje jer mi se maše kartonima opet,no nekome ko nezna ovaj auto,nije zgodno
ne vidjeti koji je model 307ice...a pošto posjedujem isti auto,sutra bumo jedan test obavili i objavili rezultate ovdje.
........
Lijepo se vidi šta je metalik srebrna a šta je ono(vuče na neku Fear and Loathing tirkiznu)...
zamolio bih ostale forumaše da daju svoj objektivni sud o tome pa da vidimo jel kolega Dakok ima problema
sa sudom boja ili samo ja?
|
Upozorio sam te da je bolje da ne komentiram boju pežoa.

Kakvo poznavanje auta je potrebno da bi prepoznao njegovu boju?
Dva različita automobila, jedan okupan popodnevnim suncem i
blatnom vodom a drugi s
plavim krovom.
Osim toga ni boja neba (a koja je bitan faktor za prikaz boja) nije uvijek ista.
Kakvu pobogu vjernost boja možeš na tom primjeru dokazati.
Uostalom, dao si primjer fotke (automobil lijevo)
koju si previše izoštrio - pogledaj samo lijevi rub
automobila i registraciju, a
krov je nepopravljivo plav
I dragi trouble, kako LG G3 ide u istu košaru s mobitelom od 100 USD?
Ne vidim ni v od veze.
Priznajem, pogriješio sam, očekivao sam puno više od zaista odličnog senzora i što sad?
Vas dvojica zaboravljate da je dodatni plus za ovaj mobitel bilo i onih
2GB RAM-a što je u ono vrijeme bila prava prigoda za 190USD.
Mala kola ne daje nikakve posebne fotke i već si ga dovoljno iscipelario pa ne znam koja je svrha i
dalje inzistirati na onom što je već vrlo dobro poznato???
Citiraj:
Neki toliko idealiziraju pojedine telefone da je to strava...
.....
Makro slike (za kingsing) i ako se slikava nešto u krupnom planu su ok.
Još jedna mana je ako prema mobu ima bilo kakav izvor svjetlosti pri slikavanju dolazi do refleksije i slika je katastrofa.
Djecu se ne može fotografirati jer okida cijelu vječnost (kao i svaki MTK based mob koji sam imao).
|
Necronomicon, slažem se da ne bi trebalo idealizirati kineske mobitele, ali zašto onda upadaš u istu zamku?
Pogledaj još jednom primjere fotki
koje si poslao.
Makro je nikakav, krupni plan je recimo nekakav a sve ostalo je za recycle bin, bilo svjetla ili ne.
Usput, za MTK mobitele je opće poznato (trouble bi rekao - opjevano diljem interneta) da imaju takozvani baby bug i da zbog djeteta
kamera trokira, pa se ne treba čuditi. Možda je MTK ugradio kakav pedofil lock u drajvere? Vrag bi ga znao s tim kinezima...
Ovo je primjer OK makro snimke (crop) s idealiziranog mobitela