Citiraj:
Autor Bruno_Rv
To sto sam iz Rovinja ne znaci da ne volim ici na tekmu. Ili je Maksimir rezerviran samo za Zagepčane? Imam pola familije u Zgu koji vise ne idu na tekme radi sranja. Ne zele riskirati pizdarije u i oko stadiona da djetetu nedaj boze doleti nesto.
A uostalom,sta se pjenis pa nije tvoj stadion niti sam rekao da ti radis sranja tamo a reagiras kao da sam ti ruku odsjekao. Pricaj sta hoces ali na tekmama je sve manje obitelji osim na tekmama reprezentacije. Kad sam nekoga pitao zasto ne idu na tekme,nitko mi nikad nije spominjao cijenu karte i neimastinu,znaci problem je u necem drugom. Ili je sve to doslo na los glas zbog necega ili netko namjerno siri dezinformacije.
|
Ja te pitam,dva logična pitanja na koja bih molio da mi odgovoriš:
1. DO KAD SU FAMILIJE SA DJECOM IŠLE NA UTAKMICE?
2. KOJI JE RAZLOG I OKIDAČ BIO DA SU FAMILIJE PRESTALE IĆI NA UTAKMICE?
U iščekivanju odgovora.
Valjda su mislili da ja ko Kapetan Dragan idem sa bestrzajnim topom(punjenim bakljama) na sjever i vršim topničku pripremu na istoku i zapadu po ženama,nemoćnima i nejači
Sad pogledajmo prvih minutu prenosa iz 2002. koji demantira i Karlovac i Rovinj:
25.000 ljudi,familije sa djecom,stadion u još derutnijem datumu. Datim je 1.12. ja mislim,temperatura debelo ispod ništice.
BAKLJADA: BBB radem dodatni AMBIJENT! (tad je bio ambijent....ringabell?)