Citiraj:
Autor Morpheous
Oooooooo kako mi je ovo dobro poznato od prije koji tjedan (pročitaj moje ranije postove)  Kada sam konačno pukao nakon gomile mailova (brat bratu ekvivalent 10 word document stranica s detaljnim opisima) morao sam doslovce tražiti da mi napišu dopis kojim se slažu da nisu u stanju isporučiti ugovorenu uslugu i da mi raskinu ugovor bez penala i nakon 4 dana šutnje zove me tehničar da dolazi s potpuno novim routerom. Nije provjeravao kablove, nije ništa pitao, samo ga je zamijenio, dali smo si petice i od tada gle vraga....sve radi ok  I onda jučer dobijem sms u kojem mi iskonovci vele "detaljnom provjerom usluge vidljivo je da je problem riješen". No shit, imao sam thomson router cca 7 godina i nisu mogli posumnjati nakon 10 word stranica mailova i mojih detaljnih opisa što sam sve učinio i kako se router ponaša da problem nije u meni, već ili u ISP-u ili u routeru.
|
upravo i ja poslao mail, spominjući otkazivanje ugovor, loš wifi signal (navodno i to pali), i konstantno pucanje linije iako je zyxel u bridge modu. hebote iskon.