Citiraj:
Autor Necronomicon
Potpuno bi se složio s kolegom.
Određene teme su se pretvorile u sektaške zajednice posebno one o wp-u, bendphoneu i ova o kineskim mobitelima.
Ovdje se ne smije ni spomenuti nekineska alternativa da te se ne popljuva.
Neki toliko idealiziraju pojedine telefone da je to strava.
Ja recimo nemam F1 ali znam ljude koji ga imaju i nisu nešto posebno zadovoljni.
Neki su opravdavali slike s male kole i govorili da su bolje od prosjeka i onda kada je koštala 200$. Mislim stvarno...
|
Možda neki imaju koristi od ovoga,možda neki iluzorno sami sebi opravdavaju osrednju kupnju kroz forume a možda na kraju ni sami neznaju kako dobra fotografija sa telefona treba izgledati.
A za sekte se zna jako dobro...jbiga,tako valjda treba biti.
Citiraj:
Autor Dakok
A ono o istom pežou i razlici u vjernosti prikaza boja bolje da ne komentiram.

|
Daltonisti bolje da ne komentiraju da
Lijepo se vidi šta je metalik srebrna a šta je ono(vuče na neku Fear and Loathing tirkiznu)...zamolio bih ostale forumaše da daju svoj objektivni sud o tome pa da vidimo jel kolega Dakok ima problema sa sudom boja ili samo ja?
Da se razumijemo,ja sam tu i postovi su tu zbog članova foruma,čisto da na ne nasjedaju na fore SONY LEĆA,FOTOGRAFIJE SU SASVIM DOBRE. To su laži,i kao takve,neznam zašto ih moderatori ne sankcioniraju. Nećemo se pretvarat u BUG forum pobogu. Tu smo da pomognemo članovima foruma u odluci na realan i pošten način.
Moj zaključak je za Dakele,da za 89$ nemreš omašit s tim telefonom ni da očeš,ni da traje 6mj. Ali spominjanje telefona kao foto modela,te kamere koja je iznadprosječna za uloženo....je uvreda inteligenciji ne samo meni nego i mnogima ovdje.
Zaključio bih raspravu s Dakeleom.