View Single Post
Staro 13.12.2014., 10:10   #3295
Necronomicon
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Moj komp

Necronomicon's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Ovo postaje gore od WP teme. Nedo isus da dirneš u boga(u ovom slučaju bilokoji kinez),inkvizicija se diže i kreće kruzifikacija jer ih boli istina,neki čak i masovno reportaju TOČAN ODGOVOR useru koji je postavio pitanje. Sad izuzmi bitnost moje relavantnosti tu jer to je stvarno bitno koliko i vi sektaši wannabe i ocijeni mi ovu sliku sa ocjenom 1-5. Potom ću slijedeći tjedan kad idem u Zagorje poslovno,svratit do Zaboka,pozvat Superiora na cugu,ja uslikat sa Xperijom Z3 i sa frendovom Lumijom 925 i okačit ovdje. Onda ćemo vidjeti koliko si ti relevantan za ovu temu.

Slika je srednja žalost za nešto što se predstavlja foto modelom,onako kako i cijeli internet piše. Reportaj ovaj post MOLIM TE.
Potpuno bi se složio s kolegom.
Određene teme su se pretvorile u sektaške zajednice posebno one o wp-u, bendphoneu i ova o kineskim mobitelima.
Ovdje se ne smije ni spomenuti nekineska alternativa da te se ne popljuva.
Neki toliko idealiziraju pojedine telefone da je to strava.
Ja recimo nemam F1 ali znam ljude koji ga imaju i nisu nešto posebno zadovoljni.
Neki su opravdavali slike s male kole i govorili da su bolje od prosjeka i onda kada je koštala 200$. Mislim stvarno...
Ni sad za ovu cijenu ne bi rekao da je slika bolja od prosjeka jer nešto po meni ozbiljno ne štima s optikom, ne postoji izoštrene slike iz moba a ovo o naknadnom izoštravanju ne bi komentirao.
Naravno za ovu sad cijenu ta kamera se može progledati...
Možda se toliko idaliziranje ipak krije u činjenici da telekineza otvara webshop s ciljanim tržištem ex yu zemalja a ako ne onda se ispričavam ali se ipak nekako ne mogu oteti dojmu.

On topic,
Neki su tražili slike i par infoa za Kingsing S2.
Baterija naravno po mjerenju ipak nešto manjeg kapaciteta oko 1800mAh.
SOT oko 3,5 do 4 sata max.
GPS na gps testu ima fix za 20ak sekundi i to nekih 8 satelita.
Treba napomenuti da ovo ne znači ništa jer je mob u aplikacijama kao geotracker i sl. neupotrebljiv.
Ekran je unatoč rezoluciji odličan, izrada po meni na visokom nivou, frame je uistinu metalni i ne ometa wifi i prijem signala.
Mana 3G koji je samo na 2100MHz.
Evo nekih slika:

Makro slike i ako se slikava nešto u krupnom planu su ok, ako se slikava nešto šire tipa pejzaži jednostavno nema fokusa.
Još jedna mana je ako prema mobu ima bilo kakav izvor svjetlosti pri slikavanju dolazi do refleksije i slika je katastrofa.
Djecu se ne može fotografirati jer okida cijelu vječnost (kao i svaki MTK based mob koji sam imao).