Citiraj:
Autor gin.tonic
Meni se čini da za 6 mj. budem moderator na WP8 temi
Jer budem jedini tu ostal na WP OS-u, svi ostali se budu prebacili na druge OS-ove 
|
Ne budu, WP ima svoju svrhu i mislim da neće tako skoro nestati.
Citiraj:
Autor aski
Ma za sve se nadje aplikacija. Ja imam i Android, ali je nabavljen s drugom svrhom. WP mi je primarni mobitel.
Ali moraju poceti vise slusati korisnike. Kad nesto svima fali, onda to treba sto prije implementirati. Kad se opcije OS-a poboljsaju, tad ce i developeri biti azurniji. Ovako im se s obzirom na broj korisnika i ne zuri s aplikacijama.
Ako se vec dugo spominje da se trajanje baterije mora popraviti, onda neka to naprave p**ka mu materina! Sad je trebalo proci par updateova da se u action center ubaci toggle za podatkovni promet... Lose.
|
Nađi mi mzabu i ja više ne trebam ništa više.
Kaj se feedbacka tiče - krenuli su sa Windowsima (Phone) 8.1 dok sa Technical Previewom još više slušaju i skupljaju feedback korisnika. 21. siječnja bi trebali vidjeti ima li to smisla ili ne.
Ali istina, iako slušaju feedback presporo oni to deployaju. Moja L920 će dobiti Denim nakon kaj PfD dobije Windows 10
A za trajanje baterije - ne znam koliko WP tu može imati više fore, iovako je dosta agresivan oko battery managementa. Tu se čeka Nokia/ostali OEM-ovi da stave jače baterije.