Citiraj:
Autor pokra89
Ovdje ti ne diraš u boga nego u sve sta ima veze s ovom temom. Da, rekao si nedavno da imaju dva tri uređaja koja ti priznaš, ali si iza toga izvalio takvu glupost da te od tada stvarno ne shvaćam ozbiljno. I kad uspordujes, uspoređuj usporedivo. A stavljat u istu rečenicu dekele, thl t6s te lumiju 925 ili z3 mos samo ti. Ne reportam ja, tebe reportaju tvoje izjave.
|
Kakav THL?
Ja sam reko da nemrem govorit za T6s jer ga nisam vidio ni posjedovao. A fotografija je LOŠA( a o tome pjeva cijeli internet već 9 mjeseci)...za nekog ko gura model ko FOTO MODEL,i s time se diči(to ko da napravi neki kinez vodootporan mob,i onda crkne u lavabou na 3cm dubine),englezi imaju par izraza:
-ABYSMAL
-UTTER FAILURE
-MEGA FLOP
Stoga,u kojem slučaju ja nisam relavantan,po pitanju kvalitete fotografije ili po pitanju THLa?
Da se samo podjsetimo najava:
Citiraj:
Ovaj mobitel je nešto posebno jer ga osim tijela debljine samo 7.2mm, krase i dvije odlične kamere. Prednja je 5 megapikselna, 88° ultra širokokutna kamera. Stražnja je 8 MP i primjer je treće generacije Sony kamera za mobilne uređaje, oznake IMX179, prisutnih na mobilnim uređajima najviše klase poput iPhone 5, Nexus 5, Meizu MX3 ili SGS4.
Osim vrhunskog CMOS senzora tu je i odlična optika – Largan Precision, sa šest optičkih elemenata, rješenje koje je trenutno prisutno isključivo na mobitelima Nokia Lumia 1020 i OPPO N1 (čija je cijena nekoliko puta veća).
|
NIodjednog navedenog(osim Meizu,njegove nisam vidio) telefona nije on pair...a kamoli bolji. Đaba mu largan,IMX179,6 optičkih elemenata(bacaju se i neke Lumijice u komaraciju,opala) kad su slike,složiće se svi,internet i mi: LOŠE! Muda pod bubrege...rekao bi narod.
Osim toga,logičnom čovjeku cijena govori cijelu priču: gurali su ga uz bok najboljima na temelju fotografija...raskrinkali su ga brzo,kad su skužili da prodaja nejde,sniziše cijenu da bi ga ljudi kupovali zbog svega ostalog a ne zbog kamere.