View Single Post
Staro 12.12.2014., 09:35   #38
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor yoke Pregled postova
Sta je najgore pred godi u dana sam trazio nekog da uzmememo nekoliko xls10 jer je cijena bila oko 540kn, a postarina je bila 40funti za komad 45 za dva 50 za tri/cetiri ...
Par puta sam se pokušao prištekati nečijoj naruđbi kad sam na forumu osjetio da se naručuje i ...nula bodova. Uvjek neke komplikacije zbog čega nemože. A jedan jedini put kad sam preko nekog naručio i platio par malih drajvera - čovjek te moje drajvere prodao drugome.
Uglavnom , želim reči da znam kako je kad ti treba neka sitnica a postage to čini neisplativim. Zbog toga uvjek imam volje nešto pridodati naruđbi te sam do sada napravio to par puta. Tako da mi je zaista žao što nisi našao mene. Ako si ih zaista mogao dobiti po toj cijeni (pretpostavljam neki oglas?) na "par komada" bi ta cijena poprilično značila. Ja bih ti bio naručio drajver bez ijedne kune za šiping.
btw, na audiofilu sam baniran jer sam komentirao 'prirodu foruma' a na drugom našem mjestu mi govori da ne postojim u bazi kad se hocu ulogirat pa se nismo ni mogli naci.

Citiraj:
Sto se ostatka tice...cijeli sistem mi je raskopan (ponovo) tako da se s nicim ne igram...
cekam da tip da ponudu za neko kuciste da mogu svu elektroniku posloziti i zavrsiti tu neku pricu
Joj ne trebaš mi ništa govorit. Znam vrlo dobro kako izgleda to konstantno petljanje po stvarima koje se u trenutku ideje čine jednostavne za kompletirat. A još pogotovo ako čovjek u stanu nema slobodnog mjesta pa odveze hrpicu toga na selo da u miru izmjeri zvučnik pa u međuvremenu iskrsne nešto zayebavat

Citiraj:
A onda se okrenuti i smisliti neki multimedijalni izvir jer me wd kutija pocela zekiti u zadnje vrijeme...izgkeda da je ekipa promjenila nacin komprimiranja filmova jer imam sliku a nemam ton preko wdtv live...
uvjek neka zafrkancija...
Baš prije koji dan čitao ovdje na forumu da dolaze male kutijice koje če vrtiti XBMC. Ako češ mjenjati wdtv , to bi bila odlična opcija

Citiraj:
Da, 500kn nije neka razlika...
samo to krene...
hmmm...gledam sub za 1000kn....hmmm....ali ova od 1500kn je bolji,mogao bi njega
hmmm....kad vec dajem 1500 ima ova zvijerka za 2000kn...
na kraju se uzme neki od 2500kn, kad je bal nek je maskembal
Moj maskenbal

Citiraj:
i eto...od 1000 zavrsis na 2500 ...a mogao si biti sretan i st tim od 1000kn....ili ne ?
Mislim da bi bilo nemoguče nači takvoga.
To je kao da nekom tko ima 600 konja ispod papučice kažeš da bi bio zadovoljan i s 300 jer ...večina vozi s stotinjak

Citiraj:
Autor RimtuTiTuki Pregled postova
Hvala na savjetima.
Ako kupiš gallo , obavezno javi utiske.
Mislim da češ biti prezadovoljan u odnosu na taj Tangent E8.