View Single Post
Staro 11.12.2014., 09:54   #453
zwer54
Premium
Moj komp

zwer54's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Nakon sto su mi se strgale logitech G35 (pukli su oni plasticni nosaci koji drze slusalice na obje strane) i malo prokopao reviewove i recenzije i eto uzeo sam Kingston HyperX Cloud. Slusalice imaju ekstra zvuk, kvaliteta izrade je odlicna, uz njih dobiju se dodatni kablovi da budu dulji i jos neki adapteri iz 2 jacka u jedan itd... Udobne su, lagane i glasne. Koristim ih na laptopu preko original zvucne (ali aj, imam ROG lap) i zvuk je pre jak... Recimo max sta nije pretjerano glasno pojacavam na 60%, a volim ekstra glasno...
Jedino sta moram napomenuti, kad ih stavis na glavu, ne cujes nista sa strane, bas jako stisaju sve okolo sto je i dobro i nije... ali za gaming je odlicno. Mic se da skinuti, usteka se na klasicni jack, ali drzi se poprilicno cvrsto i nema sanse da ce slucajno ispast... Mic je odlican, svi u igrama kazu da se cujem perfektno...
Platio sam ih 610 kn u centro trgovini. Svakako, ja bi te savjetovao da odvojis jos 100 kn.

Evo jedan moj video o kvaliteti zvuka i glasnoći... Stvarno su jako glasne!!
HyperX Cloud gaming headset video

Inace, namjenjene su i koriste se u pro gaming sceni (dota2, cs go, sc2).

Evo samo jedan od reviewova
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1418288069260.jpg‎
Views:	401
Size:	69.9 kB
ID:	14229  

Zadnje izmijenjeno od: zwer54. 11.12.2014. u 12:12. Razlog: Dodan link na review
zwer54 je offline   Reply With Quote