View Single Post
Staro 11.12.2014., 07:44   #8
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor win32 Pregled postova
Onda ću uzeti kablove, samo Define R4 nema iza rupe za vodeno pa ne znam kako provući kablove kroz kućište? Hmm....da, zaboravio sam da mogu provući kroz otvor za kartice.
Nego, ovo s PCI karticama, koja je prednost toga? Vidim da kartica ima iza USB 3.0, ali to imam i iza na ploči pa ne kužim šta bi donio s time?
Da stavim PCI, opet bi morao provlačiti kablove ili ta ista kartica ima unutra dodatne konektore za USB 3.0 front panel? Ako nema, ne vidim koje su prednosti ako moram opet provući kablove?
Iskreno, da sam vidio kako ploča nema na sebi USB 3.0 već da ima samo iza dva USB 3.0, ne bi je ni kupio. Nema smisla, stave iza USB 3.0, a ne stave niti jedan on board. To može samo ASRock. Užas.
No ok, šta je tu je...sada treba naći što bezbolnije riješenje.
Gledao sam malo USB 3.0 hubove, ali nisu normalni s cijenama no i nije baš da bi volio uzimati hub (to mi je zadnja opcija).
Znači što se tiče one PCI kartice, ima li ona i s unutarnje strane mogućnost spajanja kabla od front panela ili bi s tom karticom dobio istu stvar kao što imam i sada tj. USB-e koji se nalaze na stražnjoj strani i opet bi bio na početku?

Hvala vam svima na pomoći ekipa.
da,uzmi kabel i beba!
sve drugo ti je neisplativo,ili razmisli o promjeni ploce.