Tema: Starcraft 2
View Single Post
Staro 11.12.2014., 07:09   #835
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Ljudi, kaj velite na novosti u balancu u LotV?

Ja p*zdim, igram SC2 jer mi je to laganini zabava za zafrkavati se s frendom ili uz glazbenu podlogu dok ovo kaj rade u potpunosti stavlja pozornost na micranje, pozorno praćenje svake stotinke kaj se događa na mapi.

David Kim veli da će tako igra postati zabavnija za gledati... Da, GM-ovima i eventualno Masterima jer samo oni vjerojatno imaju APM dostojan dobre igre u SC2-u -.-

Terrani dobivaju nove jedinice Herc i Cyclone, BC se može teleportirati po mapi, tenkovi se mogu prevozit Medivacom dok su u Siege modu.

Zergovima je nemoguće ubiti Nydusa dok kopa, Swarm Host može puštati Locuste dok NIJE zakopan i Locusti sa upgrejdom mogu letjeti. Vraća se Lurker iz BW-a te dodaju Scavanger-a koji se morpha iz Roach-a.

Protoss dobiva Disruptora dok Oracle dobiva neke nove spellove, tempest od sad gađa samo ground unite itd.

Ima još dosta novosti ali tematika je da se sve fokusira na micranje, micranje, micranje... Minerali su sad skresani sa 1500 na 1000 dok je gas smanjen sa 2500 na 1700, početni broj radnika s kojim počinje igra je 12.

Maltene nestaje early game.

Nego, oni koji kuže kaj sam napisal - kaj vi velite na ove velike novosti?

Znam da je ovo još pre-alpha i da dosta toga bude drugačije u retail verziji igre (koja btw je standalone, dakle nije potrebno imati prijašnje nastavke) ali ne sviđa mi se smjer kojim je ovo krenulo.

Gubim volju...vidjet ćemo kad izađe...
tomek@vz je offline   Reply With Quote