Citiraj:
Autor trouble
Ziher ce ti dat update koji ce dozvolit root. Auto mode ionako snima u 8mpix... ne u 20...a slika kad se croppa za instagram i fb ionako izgleda isto sa svih tih modela.
A da se maknu soft navi tipke... Kako bi izasao iz browsera nazad na home screen?
|
1. Nisam mislio na apdejt koji bi mi dozvolio root, nego apdejt koji bi rijesio neke stvari..
2. Jedan primjer, a moze i dva, L930 radi odlicne slike, i dok se cropa slika je u prihvatljivim granicama citaj-slika je i dalje ok, uz istu velicinu senzora kao i z3 i isto ima 20mpx.
Samsung s5 isto ima bolji soft za kameru, daleko bolji..
Prosetaj se malo po netu pa bus vidio o cem pricam, a imas i temu na xda di ekipa stavlja slike.. Da se razumijemo, kamera nije losa, ali, tu ima jos mjesta za popravke na bolje..
Ima app mislim da je hide key, tak nekak, dok potegnes s prstom pojave se tipke ili imas custom rom s tom opcijom, jako korisno..
Citiraj:
Autor explorer 4
Ne znam jesi li namjerno ili slučajno ovo napisao, ali ispalo je
Ugl. Zbog ovakvih stvari sam ja digao ruke od Sonya, barem u zadnje vrijeme. Nije da ostali nemaju mana, ali me manje smetaju nego njihove mušice.
|
Namjerno, nekad i zasluzuju da ih se tak zove, u mom slucaju je to sad samo privremeno
Ma nije sony nije los, imaju prakticki stock rom, a lag je skoro pa sveden na nulu, baterija preodlicna, zvucnici jako dobri..
Jedino kaj mi malo fali je root bez (u biti cim radis UB, baj baj key) gubitka keyeva..
Na Z4 ocekujem iznova usavrsen fotic i da stave OIS..