Citiraj:
Autor 1v@n
Kolega Bluzer ti ga ima, pa će ti moć reć iz prve ruke.
|
Evo da komentiram navedeni TV
GRUNDIG 48VLE7461WL
Kupljen u elipsu prije mj dana, slika mi je sasvim dobra (nisam bas usporedivao s drugim televizorima).
Filmove skinem u 720p (a one vece hitove u 1080p) i gledam preko usb sticka, nema nikakvih problema s titlovima i sl.
Streamanje 1080p filmova s laptpa preko DLNA nije bas zgodno, pogotovo ako film/video ima veci bitrate. Neznam je li to do Thomson routera (TG782) ili do progama na laptopu (
https://hmc.codeplex.com ).
Sto me najvise smeta, a i to mi jos nije jasno do cega je... Cesto se ne spoji na WLAN (prethodno navedeni router), dok se svi ostali uredaji uredno spajaju. Ponekad se zna zablesirat pa ugasiti (tj. ostane upaljen ali ne reagira na nista pa treba na prekidac ugasiti) - to se ne dogodi dok gledam tv, nego kada zelim uci u YT ili nesto drugo.
Ocekivajte jedan software update nakon sto prvi put spojite TV, s tim da bi mozda bolje bilo da se ostavi trenutni firmware pa vidi kako ce raditi WLAN.
Molio bih ako jos netko ima navedeni TV, da napise kakva iskustva ima s WLAN-om i na koji router ima.
Uglavnom, zadovoljan sam Tv-om, samo ti sitni bugovi znaju malo gnjavit.. Nadam se da ce jos koji update izbacit pa to popraviti.
Lp
EDIT: podrzava FAT32 & NTFS stickove