Citiraj:
Autor yoke
Problem je sto kad narucujes preko ebaya (pretpostavljam UK...s obzirom da je BK u pitanju  ) je da te postarina odere kao pola suba pa na kraju ne izadje kao dobra kupovina...
|
Je da je skupo ali nije baš toliko skupo. DPD i ono njihovo pokupljanje je relativno jeftino. No koliko god bilo - kvari računicu a gallo je zaista dobra prilika za naše podneblje.
Citiraj:
Autor yoke
pred godinu dana sam htio uzeti peerless XLS10 za 60funti a postarina je bila 40funti...
|
Trebao si uzeti 2 ili 3 ili 4 pa bi te poštarina došla manje

Npr. 4 komada bi te došla 50 funti.
Trebao si nači nekog za neku zajedničku naruđbu i podjelit poštu.
Da si našao mene prije godinu dana ja bi s zadovoljstvom podjelio trošak poštarine s tobom
Nego , jedno vrijeme se u EU mogao uzeti onaj sdx 10 s XBL2 motorom za oko 1400kn ako se dobro sječam što je bila puno bolja opcija od XLS10.
Citiraj:
Autor yoke
Vjerujem da bi ga postarina za sub izasla oko 80-100funti...ne znam...ali mislim da nebi bilo isplativo...
|
cca 500kn. Kad je riječ o nekakvom gotovom riješenju, razlika od 500kn za skoro duplo snage se meni meni se čini isplativa. Tebi?
Citiraj:
Autor yoke
A za otkup 
Cujes, od jednog suba, uvijek je bolje imati dva   
(Bez zafrkacije, s dva suba se lakse anuliraju nedostatci prostorije..ali to je vec deaeta tema  )...ali 1000kn za gallo bi uvijek dao 
|
Da , s dva suba možeš to što si rekao ali to ne ide baš automatski. A kad je na krivom mjestu eto još večeg problema. Eq traži malo osječaja te znanja ali opčenito gledano ,držim da je jednostavnije nešto popravit s kombinacijom eq i promjenom smještaja jednog bufera nego samo s seljakanjem 2 bufera pa dok ne nabodeš. Znam da češ reči da ima par simulatora za tu svrhu ali svejedno. Uglavnom , ja bi probleme prostorije radije riješio s SPL metrom , REWom te BFDom ili miniDSPom i bilo bi sigurno jeftinije od drugog suba. A ako nisi posvađan s Najdom , riješavanje prostorije s drugim subom je možda nepotrebno. Osim ako se Murphyiju svidio smještaj stoliča

ili drugi sub želiš isklučivo zbog eventualnog nedostatka dinamike.
BTW , uvjek ima dobrih prilika gdje se god okreneš i taj gallo za 1000kn bi definitivno bio jedan od takvih prilika. No čovjek mora negdje potegnuti crtu jer se inače zakopaš projektima. Ja sam s subovima gotov... mislim da nema šanse da kupim više ijednog pa da je sad sitniš. Eventualno ako mi u ruke uleti onaj SI 24 drajver za 1000kn