View Single Post
Staro 10.12.2014., 10:03   #1177
dinox
Banned

Datum registracije: Oct 2014
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
G3 ima puno bolje straznje gumbe od G2.. Super je za prckanje mobitela kad je u dzepu, moze i na G2 Brko. Super da si zadovoljan. G2 ljudi generalno vole.

dinox, 4g i nase mreze su ubojice baterije i to kaj netko doma ima velki SOT ne mora znacit bas nista. Moja Ultra ima preko 8 sati bez problema SOT i to sa sat vremena igranja i stalno na WIFI, par mailova itd. Odem van sa njom i to se skoro raspolovi..
Hvala Bogu kod mene u famoznoj "No man`s land" nema 4G, samo 3G vani i Wifi u stanu mi (nikad se ne kacim na tudje ni javne free wifi pointe), fotkam samo ako imam sta lijepo ili zanimljivo uslikati, i to rijetko. A ne igram nikad igrice, osim ako mi djeca ne "zderu" bateriju (ali ako kupim jos jedan ili mozda cak dva naravno opet midrange, pod moranjem dual sim mobitela (mislim sa cijenom do 250 eura po komadu ) dacu im "stare" da se igraju, a moje nove ostave na miru..., ako uspijem i ako me poslusaju... ) .

@Brko moze, ali samo reci kad postavis sliku je li prava nijansa koju si vidio svojim ocima, otkud cu ja znati, necu da nagadjam....

Zadnje izmijenjeno od: dinox. 10.12.2014. u 10:20.
dinox je offline