View Single Post
Staro 10.12.2014., 09:30   #1
Igneus
Registered User

Datum registracije: Nov 2004
Router za 100/100 Mbita

Pozdrav PC Eksperti!

Imam pitanjce koje nitko ne voli pitati informaticare, ali mozda ipak imate neko dobro rijesenje.
Znaci uzeo sam od ISP-a optiku sa 100/100 Mbita. Njihov router (Elkom) je totalno smece, dapace jedan mi je krepao vec, nema skoro nikakve mogucnosti.
Sada, ja kao kvazi napredni korisnik, imam dosta uredjaja koji moraju imati full otvoren pristup prema netu (HTPC, laptop, tablet, 2 smartphone-a, 2 X360, XB1 + gosti). Sa Elkom smecem, uredjaji uvijek imaju Strict NAT.
Stoga sam trazio da mi uredjaj prebace u Bridge mode , te iza njega stavio svoj Linksys WRT54GL. Sada mi uredjaji imaju uredno Open NAT (imao to od prije namjesteno). Problem sto je ipak vrijeme pregazilo taj router, pa mi daje brzinu od 35/35 max...

Ono sto mene zanima je sta mi preporucate da uzmem kao zamjenu za svoj Linksys WRT54GL?
Onaj dio pitanja koji nitko ne voli je to da mi je cak i dosta bitna cijena. Po mogucnosti da bas ne ide preko 1000kn ... Naravno, trebao bi imati mogucnosti koje mi trebaju (PF, NAT open, WIFI i ETH itd)

Andddddd go!

Thanks in advance.
Igneus je offline   Reply With Quote