View Single Post
Staro 10.12.2014., 00:03   #1170
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Danas sam baš usporedno drkario po svom G2 i koleginom G3. Smatram da onaj tko ima G2 ne treba razmišljat o upgradeu na G3 i u procesu skenjat soma kuna.
Ono što bi dao plus G3 je da je nešto brža kamera što se autofokusa tiče. Sve ostalo je skoro pa isto. Osobno, G3 mi je prevelik, dok je G2 kao savršen za mene. 5,2" ekran u tijelu Galaxy S trojke.
Na stražnje gumbe sam se priviknuo nakon par sati. Sad se G2 puni i već sam Z jedinicu pipkao odotraga

Što se G2 tiče, zadovoljan sam poprilično, ovako, nakon jednog dana. Imao sam 6 sati SOTa sa 80% baterije (40% svjetlina) i sad ide tek prvo punjenje otkako sam ga raspakirao.
Kamera je fenomenalna. Autofokus je malo sporiji u low light ambijentu, ali su zato slike bombetina. S4 se može poklopit po ušima. Priča se da će se izlaskom Lollipopa to ispravit, iako me ne smeta. Video kamera je isto odlična.

Mob je fluidan, zvuk i vibra su dovoljno snažni. Ekran je wow. Do sada najbolji u koji sam gledao. Definitivno ga preferiram ispred SAMOLEDa.

Ima samo 10 i pol GB dostupno korisniku, što nekima može bit problem, no nisam nikad napunio ni 8GB karticu tako da mi ti neće predstavljat problem.

Neki su pitali za detaljni review... Ne vjerujem da će biti anytime soon. Možda kad Lollipop stigne.
Brko je offline