View Single Post
Staro 10.12.2014., 00:01   #177
dinox
Banned

Datum registracije: Oct 2014
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Da te poslušaju i da idu po toj špranci, vjerojatno bi bio milijunaš. To je jedino logično, ali MS je dokazao da se ne vode logikom, pa to tak vjerojatno nažalost ne bude te će i dalje ići Samsungovom fail politikom "natrpajmo tržište sa 100 midrange modela sa razlikom od 50 usd".
znas sta mene fascinira? juce sam procitao, ne znam za koji mob (ako se ti sjecas mozda je i pisano na ovom dobrom forumu), da neki brand planira SOFTVERSKI (apdejtom firmwarea) korigirati otvor blende...(ne mogu sad naci tekst).....ocito zele da glume davida coperfilda....dugo se nisam nasmijao na takvo nesto...

takodjer me uzasno ljuti je da nas i MS, i Samsung, i Sony, i jos neki, nedovoljno postuju (moja percepcija), ocito im je cilj prokletom taktikom ili politikom stancati sve vise i vise ŽNJ modela sa uvijek hardverom ili softverom kojem nesto (namjerno?) fali, jer da izdaju par savrsenih modela (nesto slicno sa proizvodjacima igrica FIFA itd - korak naprijed-korak/dva nazad...), onda bi vjerovatno i propali......kako mozda oni smatraju....ali ja gledam sa nase strane i zaboli me za njihov profit......

a ono sto nikako ne mogu da sazvacem, zasto svi ili vecina ne pridaju dovoljnu paznju proizvodnji dual sim modela uporedo sa single a sa istom specifikacijom. a ako to i ucine to je nekako kao "nazor" ili preko volje....ima neko objasnjenje? kao da izbjegavaju dual sim. pobogu zasto?

i jos gore, zasto pobogu grdosije od tableta, recimo barem 8 incnih, nemaju kameru sa vise od 8 mpx? a kako je tablet veci kamera je sve gora i gora, 3-5 mpx, kao da je nemaju gdje smjestiti......a pogotovo na takvim grdosijama bi moralo biti mjesta i za dva sim utora.........no comment.....(dobro, necu ulaziti u to kako je telefonirati sa takvim cudom, ali biti sa dostupnim 3G WCDMA internetom i za pozive na drugoj simici po meni je uvijek "must have"........).

Zadnje izmijenjeno od: dinox. 10.12.2014. u 00:33.
dinox je offline   Reply With Quote