View Single Post
Staro 09.12.2014., 22:29   #3042
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Rino Pregled postova
Nema veze što još ne piše...budi uvjeren da će tvoja grafa biti samo "djelomično" kompatibilna.

Full support for the new API will only be available with a new generation of graphics hardware.
Pa jesam li ja išta drugo napisao vezano uz GTX 9xx? Bit će ta serija jednako kompatibilna s DX12 kao i GTX 6xx serija. Jednako kao i R9 2xx serija. Za punu podršku DX12 morat će svi kupovani nove grafičke.

Citiraj:
Spominjem Mantle jer upravo to Microsoft želi napraviti sa DX12.

DirectX 12 mirrors Mantle in many ways, promising developers “closer to the metal” access that improves performance mostly by reducing CPU bottlenecks
I u čemu je problem ako s istim hardverom dobijemo barem iste performanse?

Citiraj:
Pa za 100Kn više imaš R9 280X.

Po tvojim odgovorima vidim da ili nisi pročitao moj prijašnji post ili ne razumiješ što ti želim objasniti ili te jednostavno boli pišo!

Ne očekuj previše od DX12 i manje češ se razočarati!
Ne razumijem o čemu se tu raspravlja, za 400 kn više imam R9 290, za 900 kn više imam GTX 770 i opet mogu dati 3.000 kn za GTX 970. I opet mi je isplativije dati 3.000 kn za top karticu nego iskeširati više love za bespotrebne performanse koje će za godinu i pol biti nevažne. Sve što vrtim na Full HD radi mi glatko, bez trzanja, u high postavkama, od Metroa, preko BFBC2 do BF3 i BF4. Ovu svoju GTX 670 ionako ću mijenjati kao i netko tko sad ima R9 280x ili GTX 970 ako želim imati punu podršku za DX12.

A rasprava ATI vs Nvidia nije tema ovog threada. Ionako sam na direktan upit vezan uz ovaj thread napisao da savjetujem kupnju nove GTX 970 ali i da se kupnjom dobre R9 290 kartice neće pogriješiti. I ne razumijem sad ovo natezanje, kao da mi stalno pokušavate mahati pred nosom tablom na kojoj piše "ATI R9 280 je brža od GTX 670". To znam i sam, kod kupovine grafičke bila mi je bitna cijena, performanse (u prvom redu potrošnja) i hlađenje odnosno tišina hladnjaka. Sve sam to dobio ovom Asusovom GTX 670. Niti jedna ATI kartica koja je bila u prodaji kad sam kupovao, prije cca mjesec i pol, nije pokrivala sve ovo.

Zadnje izmijenjeno od: Sinac. 09.12.2014. u 22:41.
Sinac je offline