View Single Post
Staro 09.12.2014., 21:46   #1835
Zvone2772
interferometar
Moj komp

Zvone2772's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor PusA Pregled postova
Možda nisam bio dovoljno jasan
Lap se ne bi puno koristio. Većinu vremena bi se koristio za surfanje/video. Ali ponekad bi mi trebao Photoshop i ajmo kazat slični programi. Znači treba mi nešto što znam da će moći vrtiti kako-tako te stvari povremeno. Za igre me zapravo nije briga al mislio sam prvenstveno nešto tipa Hearthstone i slično u tom segmentu zahtjevnosti.

Znači cijela N serija je namjenjena tabletima i srodnim uređajima? Što onda valja osim i3? Naravno gledavši ove gore navedene zahtjeve.
Ako je tome tako, onda svakako da bi takav laptop mogao taj softver pokrenuti. To je definitivno i radilo bi, e sad naravno da cijela situacija podrazumijeva da ćeš se u nekim radnjama malo više strpiti jer bi moglo potrajati, ali niti izbliza rad nije nemoguć.

Cijela N serija je stvarno namijenjena najnižem segmentu i direktno je vezana na Atome Z-serije koji se koriste u tabletima. Samo što su ovdje naravno frekvencije veće jer uređaj nije toliko toplinski ograničen.

Osim i3 valja i sve ostalo što je Haswell/Ivy Bridge a što je na tržištu.
Dakle, Celeroni (2955U npr.) i Pentiumi (3550M npr.).

Normalno, valjalo bi izbjeći ako se može procesore sa slovom U na kraju, ne zbog političkog opredjeljenja , već zato što to indicira da su snižene frekvencije i napona (čitaj:sporiji od ovih s M na kraju). No, i takvi kakvi jesu, su napredniji od spomenutih tablet-derivata.
Zvone2772 je offline   Reply With Quote