View Single Post
Staro 09.12.2014., 20:52   #3037
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Zanimljivo da su sve Nvidia DX 11 kartice kompatibilne s DX12, isto tako i GTX 9xx. Jedino ne znam čemu posebno isticati kompatibilnost s DX 12 za ove kartice kad su one jednako kompatibilne kao i moja GTX 670. Dakle, nigdje se posebno ne ističe da je to DX12 kartica kad još specifikacije DX12 nisu objavljene.
Nema veze što još ne piše...budi uvjeren da će tvoja grafa biti samo "djelomično" kompatibilna.

Full support for the new API will only be available with a new generation of graphics hardware.

Citiraj:
Ja nemam ništa s Mantleom jer je Mantle vezan isključivo za AMD kartice, za sada još ništa vezano za Nvidia kartice.
Spominjem Mantle jer upravo to Microsoft želi napraviti sa DX12.

DirectX 12 mirrors Mantle in many ways, promising developers “closer to the metal” access that improves performance mostly by reducing CPU bottlenecks

Citiraj:
Ja gledam da za što manje novca dobijem što bolje performanse, da sam htio pljucnuti 3.000 kn za top karticu, imao bih GTX 970 a ne GTX 670 za 1.100kn.
Pa za 100Kn više imaš R9 280X.

Po tvojim odgovorima vidim da ili nisi pročitao moj prijašnji post ili ne razumiješ što ti želim objasniti ili te jednostavno boli pišo!

Ne očekuj previše od DX12 i manje češ se razočarati!

Rino je offline