View Single Post
Staro 08.12.2014., 18:54   #1138
dinox
Banned

Datum registracije: Oct 2014
ma jebiga to je to....cim vidim u spec. 3g talk time da je 13 sati znam da ce sot biti maks 5-6 sati......

razmisli o jakoj bateriji ZERO LEMON.....

"Let me start off by saying that I bought this case to go through weekends without worrying about charging, and the Zero lemon Case completed that task. I was what I would call a moderate to heavy user: texting a fair amount, using some social media, playing games and unoptimized emulators, browsing the Web and watching YouTube. I didn't need the case, just wanted it. This translates to roughly 10-12 hours of screen on time with 50% brightness. Also note that your battery life will vary based on usage."

ps. ne budi picajzla....bez uvrede....nisi zensko da ti je tesko nositi tezi i robusniji mob.....kod mene zena nosi debeli sad mob galaxy grand duos sa mugen power baterijom 4800 mah i navikla je cak ona a nema vece picajzle isprva se nije mogla navici i uvjerio sam se da je tako bolje za nju i vise se ne zali, uziva, a sot oko 11-12 sati cak.... a imam i ja za galaxy s2, ali taj mob vise ne koristim, navikao na fablete 6+....kineske.....nazalost nema jacih baterija za njih......za one koji mene zanimaju a da su dual sim......

Zadnje izmijenjeno od: dinox. 08.12.2014. u 19:04.
dinox je offline